Rabatter og medlemsaftaler

I arbejdet med at gøre medlemskabet af it-forum så attraktivt som muligt, har vi indgået en række rabataftaler med forskellige virksomheder. Derfor kan vi nu tilbyde vores medlemsvirksomheder rabatter på eksempelvis telefoni, pension og forskellige it-systemer.

Læs om de leverandører, vi har indgået rabataftaler med herunder og kontakt dem for at høre om dine muligheder for at spare penge på deres løsninger, når din virksomhed er medlem af it-forum.
Opnå attraktive fordele på pensionsaftaler til virksomhedens ansatte gennem jeres medlemskab af it-forum

Selv om der er langt til pensionen, så er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser om den allerede nu. Hvilke ønsker og forventninger har man til sin pensionisttilværelse? Skal den øgede fritid og frihed omsættes til flere og større rejser? Gaver til den voksende familie? Nye fritidsinteresser? Hvilken økonomi vil man gerne have efter sit arbejdsliv? Virksomheder, der er medlem af it-forum kan opnå attraktive fordele på pensionsaftaler for deres medarbejdere.

Læs meget mere om aftalen og om, hvor du kan henvende dig for at få rådgivning om, hvordan du får mest mulig værdi gennem dit medlemskab af it-forum i denne brochure.

Rabat på online dokumenthåndtering hos BizDoc

BizDoc har udviklet en række kontraktskabeloner til it-branchen - eksempelvis it-kontrakter inden for abonnementsvilkår, servicekontrakter, softwareudviklingsaftaler m. fl. Som medlem af it-forum kan du uden brug af kreditkort oprette din BizDoc konto på under 2 minutter og dermed få mulighed for at sende din første kontrakt allerede i dag helt gratis. Du behøver heller ikke investere i hardware eller downloade software, du kan bare gå i gang med det samme.

Læs mere om produkterne på BizDoc.dk.

Eller kontakt BizDoc på kontakt@bizdoc.dk eller på +45 71 999 500.

Hvis din virksomhed bruger mere end 2. min. på en faktura, så vil Faktura-Boks kunne give dig besparelser

Faktura-Boks sikrer, at alt modtages ens, at alle har det samme overblik, og at regnskabet hele tiden er ajour. Faktura-Boks sætter struktur på hele flowet med at modtage, fordele, godkende, kontrollere, bogføre, betale og genfinde fakturaerne. Samtidig kan systemet integreres med økonomisystemet.

Læs mere om produkterne på Faktura-boks.dk.

Eller kontakt Faktura-Boks på info@faktura-boks eller + 45 74 40 36 61.

Spar op til 17,5 % på mobilabonnementer

Telenor tilbyder med RenMobil et univers af professionelle mobilløsninger, der indeholder stor fleksibilitet og færre udgifter.

Læs mere om aftalen mellem it-forum og Telenor - og hvordan du sparer op til 17,5 % på mobilregningen - lige her.

Del dine filer nemt, effektivt og sikkert mellem medarbejder, leverandører og eksterne partnere

Med Cloud Filedrive er det nemt og sikkert at dele data med relevante medarbejdere, leverandører og eksterne partnere online - og du bestemmer selv hvem der skal have adgang til dem. Du kan gemme din virksomheds filer hvor du vil - og hvornår du vil - og har altid adgang til dem fra både iPhone, iPad, Android og computere. Du har med andre ord altid adgang - overalt.

Læs mere om løsningen lige her.

Brugervenlig cloud-løsning til tidsregistrering, projektstyring og fakturering

TimeLog Projekt er udviklet til specielt at understøtte virksomheder, der som de fleste af it-forums medlemmer, lever af at viderefakturere medarbejdernes timer og holder styr på de eksterne og interne projekter og opgaver.

TimeLog Project integreres nemt til andre af virksomhedens relevante administrative løsninger, hvilket bl.a. er med til at sikre en bedre styring, en optimal ressourceudnyttelse og højere faktureringsgrad.

Læs mere om løsningen og find ud af, hvordan du som medlem af it-forum kan spare penge på jeres forretningssystem: Få rabat på tidsregistrering og projektstyring.

Eller kontakt TimeLog på info@timelog.dk eller +45 70 200 645.

E-mail
Kodeord
 

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK