Medlemsprofiler

Herunder vil du løbende kunne se korte præsentationsvideoer med it-forums medlemsvirksomheder.

Er du medlem af it-forum - og vil du gerne være den næste virksomhed, vi besøger med videokameraet? Så ring eller skriv til os på 8734 5659 eller randiv@itforum.dk.

AIESEC

AIESEC i Aarhus blev stiftet for 60 år siden på Aarhus Universitet og har siden været en af de ledende studenterorganisationer i Aarhus.

Menneskerne bag AIESEC består af aktive, passionerede og dedikerede studerende med ambitioner om at have en positiv indflydelse på samfundet, forbedre studiemiljøet i Aarhus og samtidig ligger AIESEC stor vægt på både personlig og professionel udvikling.

AIESECs primære fokus er at udvikle lederskab i unge mennesker gennem deres tre programmer: Som medlem, som praktikant på professionel praktik eller som frivillig i udlandet. Ydermere arbejder AIESEC også på at skabe både professionelle praktikmuligheder og frivilligt arbejde i Aarhus.

Læs mere på www.aiesec.dkTidligere "Medlem i fokus"

Conscensia

Conscensia er specialiseret i outsourcing af softwareudvikling til Ukraine, hvor de har 2 udviklingscentre.

Hør Administratrerende direktør Carsten Hansen fortælle om Conscensias tilgang til outsourcing og hvad du skal være opmærksom på, når du outsourcer.

Læs mere på www.conscensia.dk.


IPW Systems

IPW Systems er en Kolding-virksomhed, der leverer it-løsninger til kvalitetsledelse. De primære kunder er iso-certificerede virksomheder i industrien (produktions- handels- og servicevirksomheder).

IPW Systems' primære marked er Danmark, men virksomheden har også kunder i Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Polen og Letland.

Læs mere på www.ipwsystems.dk.


Vollertsen Kommunikation

Arne Vollertsen står bag Vollertsen Kommunikation. Arne har blandt andet ti års erfaring som kommunikationschef for Alexandra Instituttet og har et indgående kendskab til PR og kommunikation på it-området og inden for teknologi generelt.

It, teknologi og innovation er fokusområderne. Arne hjælper virksomheder og organisationer med PR, kommunikation og strategi og løser både enkeltstående opgaver og fungerer som fast tilknyttet “kommunikationschef på deltid” for sine kunder.


iDeal Development

Vi elsker Apps! Sådan lyder sloganet hos iDeal Development, og det er den passion, der driver virksomheden.

I iDeal Development udvikler native apps, hvilket betyder, at appen bliver udviklet og designet til den platform, app'en bliver afviklet på. iDeal Development sikrer derfor, at brugeroplevelsen er i top hver gang. De forskellige platforme indkluderer: iPhone, Android og Windows Phone 7.

iDeal Development tilbyder turn-key-løsninger til alle platforme samt udvikling og hosting af infrastruktur i deres cloud-system.

iDeal Development har ofte apps i top 25 på AppStore og Android Market. Samtidig scorer virksomhedens apps gennemsnitligt over 4 ud af 5 mulige i brugervurderingerne.

Hør Business Developer og partner i iDeal Development, Kasper Thomsen fortælle lidt om, hvad det er, du skal overveje, hvis du overvejer at få en app til din virksomhed. Se videoen her:


Vittrup Kommunikation

Line Vittrup er kvinden bag Vittrup kommunikation. Hun har været selvstændig konsulent siden 2009, og har arbejdet med mange forskellige typer af opgaver og i mange forskellige brancher. Hendes fokusområde er IT- og telebranchen, og hun betegner sig selv som lidt af en skabsnørd.

Hun har desuden arbejdet med udvikling af websites siden 2005. Lige siden har hun udviklet websites til små og mellemstore virksomheder samt arbejdet med strategier for virksomhedernes onlinekommunikation. Du kan læse mere om Line og hendes virksomhed her.

Vi har lavet et lille interview med Line - hvor du bl.a. får gode råd til din LinkedIn-profil. Se det her:


Insero Horsens

Insero er en fond, der investerer i iværksættere, virksomheder og projekter inden for energi og IT. Fonden tilbyder risikovillig kapital, specialiseret rådgivning og det rigtige netværk. Alle investeringer har målet at skabe vækst og udvikling i Inseros lokalområde.

Læs mere om, hvordan du søger kapital eller finder nye samarbejdsmuligheder på www.insero.dk.

Herunder kan du høre investeringschef Søren Munk fra Insero fortælle bl.a. om, hvordan man kan komme i betragtning til en investering fra Insero-fonden.


Hostingvirksomheden Wannafind fra Skanderborg er aktuelt "Medlem i fokus"

Wannafinds primære forretningskoncept er at levere kvalitetsorienterede, hurtige, sikre og stabile hostede løsninger til danske virksomheder.

Der er 35 ansatte i virksomheden, der arbejder med tre produktsøjler:

  • Outsourcing
  • E-handel
  • Webplatforme og domænehosting

Wannafind er 13 år gammel og er på jagt efter partnere, der kan støtte om om virksomhedens e-handelsplatform samt partnere, der kan understøtte deres cloud og outsourcing-forretning.

Det kan du høre salgs- og produktansvarlig Stefan Rosenlund Nielsen fortælle om i denne video.


No Zebra - digital kreativitet, SEO, e-commerce og webudvikling

Hør direktør og stifter, Jesper Holm Joensen fortælle om, hvordan No Zebra skaber digital merværdi for deres kunder.

Jesper fortæller også om, hvilke tendenser at ser på det digitale område i 2013 - og så giver han 3 gode råd til, hvilke digitale områder, virksomheder skal være opmærksomme på.
E-mail
Kodeord
 

Del dette indlæg

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK