Generalforsamling 2017 og oplæg ved Mjølner Informatics
30-03-2017
Tidspunkt
30. marts 2017 - kl.15:00

Sluttidspunkt
17:00
Sted
INCUBA A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N.
Kantinen i kælderen
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 87 34 56 58  
Tilmeldingsfrist:
29. marts 2017 - kl. 16:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis


It-forum holder sin årlige generalforsamling torsdag den 30. marts i INCUBA, Katrinebjerg i Aarhus. Du kan stille op til bestyrelsen eller afgive din stemme. Efter generalforsamlingen kan du høre et oplæg om Mjølner Informatics' rejse i it-branchen.

Dagsorden for it-forums generalforsamling i henhold til vedtægterne er som følger:

1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsens beretning
3. Godkendelse af regnskab
4. Godkendelse af budget og kontingent
5. Forslag fra bestyrelsen eller medlemmerne
6. Valg til bestyrelse
- 6 bestyrelsesmedlemmer
- 2 bestyrelsessuppleanter
7. Valg af revisor
8. Eventuelt

Stiller du op til bestyrelsen?
Som medlem af bestyrelsen får du rig mulighed for at sætte dit præg på foreningen, ligesom at du udvider dit netværk og får potentielt nye forretningsforbindelser. Er du interesseret, så kontakt formand Martin Hovbakke Sørensen (martin.hovbakke.sorensen@stil.dk) eller direktør Bo Sejer Frandsen (bsf@itforum.dk) for nærmere information om bestyrelsesarbejdet.

Afstemningsprocedure
Hver medlemsvirksomhed udgør en samlet stemme. Selve afstemningsproceduren består i, at hvert medlem kan stemme på op til seks kandidater, og de kandidater, der får flest stemmer, er valgt. Ved eventuel stemmelighed foretages der en ny afstemning blandt de kandidater, der har opnået lige mange stemmer.

Afgivelse af stemme som fuldmagt
Afstemninger skal finde sted skriftligt på generalforsamlingen. Hvis du er forhindret i at komme, kan du stemme ved fuldmagt, dog således at fuldmagt kun kan gives til et andet medlem, og således at hvert fremmødt medlem kun kan medbringe tre fuldmagter.
Hent fuldmagtserklæring her.


Efter generalforsamlingen kan du høre et spændende oplæg ved Mjølner Informatics, som modtag it-prisen 2016:

Partner og medstifter, Elmer Sandvad, fortæller historien om, hvordan det fællesnordiske forskningsprojekt ’Mjølner’ blev til den ”… lysende stjerne på den danske it-himmel” som Mjølner Informatics blev udråbt til, da de modtog it-prisen 2016.

Med stiftelse i 1988 er Mjølner Informatics en veteran i branchen, der over de seneste år har formået at forny sig og fokusere de solide software og UX kompetencer i en retning, der skaber værdi for både kunder og medarbejdere og har skabt imponerende resultater. Det handler om rejsen fra akademisk projekt til kommerciel virksomhed og fra hardcore softwarebiks til et dynamisk hus med et bredt udsnit af fagligheder.

Del dette indlæg
Program
15:00 Generalforsamling
16:00 Kaffe/kage
16:10 Oplæg ved Mjølner
16:40-17:00 Netværk og forfriskning

 

E-mail
Kodeord
 

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK