Katrinebjerg Karrieredag 2017
07-04-2017
Tidspunkt
7. april 2017 - kl.11:15

Sluttidspunkt
kl. 15:00
Sted
Aahus Universitet
Finlandsgade 29
8200 Aarhus
Arrangør
Aarhus Universitet
it-vest
 
Pris (ex. moms)
Studerende:Gratis
Virksomhed - Lille stand:kr. 1.500,00
Virksomhed - Stor stand:kr. 8.000,00


Katrinebjerg Karrieredag afholdes 7. april 2017 kl. 11.15-15.00 i Nygaard-bygningen på Aarhus Universitet. Arrangementet giver virksomheder mulighed for at møde og skabe netværk med ambitiøse it-studerende og dimittender og finde talenter til aktuelle og fremtidige stillinger.

De studerende på Katrinebjerg kommer fra en række forskellige it-uddannelser på Aarhus Universitet (Datalogi, IT-Produktudvikling, Digital Design, Informationsvidenskab, Elektro og IKT-ingeniør).

Indhold og kompetencer i en 3-5-års it-uddannelse spænder vidt og rummer ofte også muligheder for individuelle valg og toninger, som du vil opleve i mødet med de enkelte studerende.

Dit udbytte af Katrinebjerg Karrieredag 2017:
- mulighed for at finde den rette medarbejder til studie- eller fuldtidsjob
- mulighed for at finde virksomhedens nye praktikant eller kandidat til internship/trainee programme
- mulighed for at synliggøre din virksomhed over for kompetente studerende

Katrinebjerg Karrieredag giver dig således mulighed for at stå ansigt til ansigt med de studerende - og måske med din kommende medarbejder.

Få et samlet overblik over it-uddannelserne her.

One Minute Madness og messestand:
Som virksomhedsdeltager forbereder du på forhånd en 1. minut lang præsentation af din virksomhed, som skal indgå i arrangementets åbningssession "One Minute Madness", hvor alle deltagere (virksomheder og uddannelsesretninger) bliver præsenteret i en hæsblæsende og underholdende seance i Peter Bøgh Andersen-auditoriet.

Som virksomhed kan du på Katrinebjerg Karrieredag deltage med en lille stand (1.500 DKK inkl. moms) eller en stor stand (8.000 DKK inkl. moms). Den lille stand er for start-up firmaer og små virksomheder (max 15 medarbejdere).

Tilmeld din virksomhed Katrinebjerg Karrieredag 2017 her (NB: Begrænset antal pladser).

Se mere information om program, tilmelding, m.v. på kdag.au.dk.

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord
 

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK