Virtual Reality og Augmented Reality
04-04-2017
Tidspunkt
4. april 2017 - kl.15:00

Sluttidspunkt
17:30
Sted
Business Park Randers
Parkboulevarden 31
8920 Randers NV
Puma Lounge
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 87 34 56 58  
Tilmeldingsfrist:
3. april 2017 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af et erhvervsråd i Region Midt/Syd:kr. 450,00
Øvrige:kr. 650,00


Mød professor fra Datalogisk Institut, Kaj Grønbæk samt Nicolai Knudsen fra Microsoft, når de deler ud af deres viden om og erfaringer med Virtual Reality og Augmented Reality den 4. april i Randers.

I den kunstige virkelighed har vi igennem flere år hørt om begreber som Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR). I flere omgange over de sidste 20 år har disse begreber været omtalt som det helt store digitale gennembrud med uanede muligheder til de professionelle markeder.
Det er dog indtil nu desværre kun blevet til en begrænset succes inden for computerspilsverdenen.

Grunden hertil er at vi har aldrig for alvor har set det perfekte set-up, de rigtige forudsætninger og de rigtige produkter i de krævede kvaliteter. Men nu begynder VR og AR at være der hvor virksomhederne bruger det aktivt i forbindelse med udvikling af egne produkter til de professionelle markeder.

Til arrangementet kan du høre om, hvor langt man er kommet indenfor Virtual Reality og Augmented Reality.

Du kan høre om og møde:
- 'Microsofts strategi og plan for udvikling af AR/VR-teknologi via Hololens' ved Nicolai Knudsen, Microsoft. Nicolai vil fortælle om Microsofts store satsning inden for denne VR/AR-verden og vise en LIVE-demo af deres VR-produkt, Hololens.

- 'Viden og erfaring omkring AR/VR inkl. demoer' ved Kaj Grønbæk, professor, Institut for Datalogi, Aarhus Universitet. Kaj Grønbæk har arbejdet med VR/AR i rigtig mange år og har en del erfaring at dele ud omkring begreberne. Kaj vil også illustrere, hvordan en virksomhed som Grundfos bruger Hololens aktivt.


Målgrupper:
Dig, der arbejder med innovation/udvikling, business development, er produktionsansvarlig eller blot interesserer dig for emnet.


Del dette indlæg
 

E-mail
Kodeord
 

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK