Kapitalfremskaffelse
01-05-2017
Tidspunkt
1. maj 2017 - kl.15:00

Sluttidspunkt
17:00
Sted
EY
Værkmestergade 25
8000 Aarhus C.
Arrangør
it-forum og EY
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 87 34 56 58  
Tilmeldingsfrist:
30. april 2017 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af et erhvervsråd i Region Midt/Syd:kr. 450,00
Øvrige:kr. 650,00


Mangler du en halv million til din virksomhed?

Til dette netværksmøde sætter vi fokus på kapitalfremskaffelse. Du kan høre om det forarbejde, som skal laves i forbindelse med kapitalfremskaffelse, hvordan de forskellige finansieringsmuligheder fungerer, og hvordan man kan opnå en anderledes finansiering.

Du kan møde og høre om:

- Christian Holstein, specialkonsulent, Styrelsen for Forskning & Uddannelse. Via SMV-instrumentet kan små og mellemstore virksomheder søge støtte til hele deres innovationsproces.

- Ghita Davidsen, erhvervskundechef, Vækstfonden. Vækstfonden er en statslig finansieringsfond, der medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed.

- Thomas Knudsen, medstifter, Falcon Invest. Investeringsselskabet Falcon Invest har taget kampen op mod de traditionelle investeringsstrategier. I Falcon Invest sværger man til en momentumstrategi, der udnytter forskningsbaserede algoritmer til analyse af såkaldt momentum uden at tage hensyn til menneskelig investorpsykologi. Læs mere i artikel fra JP her.

- Lars Stigel, CAPNOVA A/S. CAPNOVA investerer risikovillig kapital i den helt tidlige fase af en innovativ virksomheds liv. Hvordan vi gør det, og hvilke erfaringer vi har – det handler oplægget om.

- Markedsmodningsfonden og Innobooster ved Anne-Sofie D Gregersen, senior konsulent, EY.

Indlægsholderne vil præsentere dig for hver deres tilgang til finansiering og give dig indblik i de forskellige muligheder der er, når det kommer til fremskaffelse af kapital.Del dette indlæg
Se materialer
 

E-mail
Kodeord
 

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK