International it-arbejdskraft
07-09-2017
Tidspunkt
7. september 2017 - kl.14:00

Sluttidspunkt
kl. 16:00
Sted
INCUBA, Katrinebjerg
Åbogade 15
8200 Aarhus N.
Lokale: kantinen i kælderen
Arrangør
Workindenmark
it-forum
Tilmeldingsfrist:
6. september 2017 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Gratis for alle:Gratis


Workindenmark og it-forum giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du kommer godt i gang med at rekruttere it-medarbejdere fra udlandet.

En del virksomheder har med succes rekrutteret højtkvalificerede medarbejdere uden for landets grænser. For andre er det nyt. Workindenmark har lang erfaring i at hjælpe både små og store virksomheder til det gode match.

Workindenmark tilbyder hjælp til rekruttering af højtkvalificerede udenlandske medarbejdere. På mødet vil vi fortælle om mulighederne for at:

- Synliggøre virksomheders ledige stillinger internationalt.

- Få hjælp til at finde relevante udenlandske kandidater, samt om mulighederne for at deltage på rekrutteringsmesser uden for landets grænser.

- Hjælpe sin nye, internationale medarbejder hurtigst muligt igennem papirarbejdet i forbindelse med indrejse i Danmark.

Kort om Workindenmark:
Workindenmark er et professionelt offentligt tilbud til alle virksomheder, der har behov for at finde den nødvendige højtkvalificerede medarbejder uden for Danmark.

Vi samarbejder med store virksomheder, der er vant til at orientere sig globalt og med mindre virksomheder, der prøver det for første gang.

Vi gør det lettere, hurtigere og mere effektivt for både private og offentlige virksomheder at finde de rette højtkvalificerede medarbejdere – og få mest mulig glæde af dem.

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord
 

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK