Infomøde: Tag med på inspirationstur til Silicon Valley
03-10-2017
Tidspunkt
3. oktober 2017 - kl.15:00

Sluttidspunkt
03-10-2017 16:30:00
Sted
Event Space Katrinebjerg
Helsingforsgade 22
8200 Aarhus N
Arrangør
it-forum
Innovation Center Denmark
Lasse Chor
Tilmeldingsfrist:
2. oktober 2017 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Gratis for alle:Gratis


Formålet med turen til Silicon Valley er at give de deltagende virksomheder indsigt i den amerikanske it-sektor - og give inspiration og kontakter i forhold til eksport, fremskaffelse af kapital, innovation og samarbejdsmuligheder med amerikanske virksomheder.

Turen kommer til at foregå primo 2018 - sandsynligvis i uge 3, men datoen er endnu ikke fastlagt.

Turen henvender sig til start-ups og SMVer i ikt-branchen fra Region Midtjylland - men i særlige tilfælde kan virksomheder uden for Region Midtjylland også komme med.

Turens pris vil være kr. 25.000,-, der inkluderer planlægning, forberedelsesworkshop, oplægsholdere, transport i Silicon Valley, besøgsrække samt velkomst- og afskedsmiddag. Rejse og ophold betales særskilt.

Vi søger og håber på tilskud fra offentlig side til SMV'er i vækst på op til kr. 16.000,-.

Som deltager i turen får du et værdifuldt indblik i “Silicon Valley-økosystemet”, som er helt unik og relativt forskelligt fra den generelle danske opfattelse af forretningsudvikling og innovation. Ingen kan give en bedre introduktion til miljøet end Lasse Chor fra Happy42, der er dansk iværksætter med erfaring i globalt iværksætteri. Lasse har en central position i det aarhusianske/midtjyske iværksættermiljø og driver til daglig virksomheden Happy42.

På turen vil der konstant være fokus på netværk - særligt med lokale iværksættere og andre vigtige aktører.

Forventede programelementer:

  • Introduktion til Innovation Centre Denmark
  • Grunding introduktion til det amerikanske it-økosystem - i særdeleshed Silicon Valleys økosystem
  • Pitching
  • Virksomhedsbesøg
  • Netværksarrangementer
  • Introduktion til fundrasing

Kom til infomøde den 3. oktober og byd ind med dine egne ønsker til programmet - så har vi mulighed for at præge det i den retning, DU ønsker.

Til infomødet kan du møde Lasse Chor og hør ham fortælle om Silicon Valley øko-systemet og om, hvorfor det er alfa og omega, at han jævnligt besøger miljøet, som til stadighed inspirer og giver nye forretningsidéer.

Mød også Klaus Mogensen fra BetterBanners i Silkeborg og hør ham fortælle om, hvad han lærte og fik med sig hjem, da han deltog i en lignende studierejse med it-forum og Lasse Chor i 2015.

Det var helt vildt, så meget jeg fik med mig hjem efter bare en uge i Silicon Valley. Det har rykket både mig og min virksomhed markant. Det burde være obligatorisk for alle med et ophold i Silicon Valley. Mindsettet, galskaben, ambitionerne og hele måden økosystemet fungerer på, er sindssygt inspirerende, og der er en masse at lære uanset, om man er en itvirksomhed eller ej!


- Steen Olsen, online rådgiver, SoAlive.dk. Steen Olsen har tidligere være med it-forum på studierejse til Silicon Valley.

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord
 

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK