Få mere struktur i din arbejdsdag
14-11-2017
Tidspunkt
14. november 2017 - kl.14:00

Sluttidspunkt
kl. 16:00
Sted
INCUBA A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N.
Kantinen i kælderen
Arrangør
Time Consult
it-forum
Tilmeldingsfrist:
13. november 2017 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Gratis for alle:Gratis


Vi stresses tit, fordi vi mangler struktur i arbejdsdagen og arbejdsrutinerne. Faktum er, at dig og din virksomhed kan spare rigtig mange dyrebare timer, hvis I fokuserer på uhensigtsmæssige arbejdsvaner og -rutiner.

Det handler ganske enkelt om at planlægge sin tid og arbejdsdag, dvs. at indføre nye og gode rutiner i arbejdsdagen! Det gøres helt konkret ved at tænke en større indsats ind i de arbejdsrutinerne i forbindelse med mail-, kalender- og opgavesystemer.

På dette netværksmøde får du yderligere information om, hvad en mere struktureret arbejdsproces kan betyde for dig og din virksomhed. For at kunne implementere strukturen i praksis anbefaler vi at deltage i det efterfølgende kursus over to formiddage - henholdsvis den 16. januar 2018 og 21. februar 2018.

Til infomødet vil Time Consult holde et seriøst, humoristisk og forfriskende foredrag om effektivitet og produktivitet på arbejdspladsen. Foredraget tager udgangspunkt i egne erfaringer og videnskabelige undersøgelser.

Dit udbytte af infomøde samt kursus:

– Indblik i hvordan du skaber en struktureret arbejdsdag

– Viden om hvordan du optimerer tidsforbruget ved hjælp af enkle og anvendelige redskaber

– Indsigt i hvordan du opnår personlig effektivitet

Målgruppe:

Vi henvender os til dig, som gerne vil have en følelse af mere tid i arbejdsdagen, og dig, som gerne vil have en hverdag, hvor der er styr på dine opgaver, din overfyldte indbakke og bunkerne på dit skrivebord.

Del dette indlæg
 

E-mail
Kodeord
 

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK