Industri 4.0: Møde 3 - Workshop: Det optimale samarbejde mellem produktionsvirksomhed og teknologileverandør
17-04-2018
Tidspunkt
17. april 2018 - kl.08:30

Sluttidspunkt
kl. 11.30
Sted
Restaurant Skovbakken i Aalborg Zoo.
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg
Indgang fra Faunavej.
Arrangør
BrainsBusiness
AAU Smart Production
Tilmeldingsfrist:
12. april 2018 - kl. 23:59
Pris (ex. moms)
Medlem af BrainsBusiness, it-forum eller MADE:Gratis
Øvrige:kr. 500,00


BrainsBusiness afholder i starten af 2018 i samarbejde med AAU Smart Production tre temamøder med fokus på Industri 4.0.

Er du produktionsvirksomhed, som står over for en snarlig digitalisering? Eller IT-virksomhed med produkter og teknologier, som kan anvendes til værdiskabende digitalisering af små og mellemstore produktionsvirksomheder? Så kom med på vores temarække om Industri 4.0, hvor vi i samarbejde med AAU Smart Production sætter fokus på, hvordan vellykket digitalisering kan fremtidssikre de danske produktionsvirksomheder.

Det tredje møde i BrainsBusiness og AAU Smart Productions temarække om Industri 4.0 har form af en workshop, hvor produktionsvirksomheder og teknologivirksomheder i fællesskab samarbejder om at løse en konkret digitaliseringsudfordring. Målet er at skabe fælles forståelse for hinandens udfordringer, behov og kompetencer for derigennem at facilitere vellykkede samarbejder omkring digitalisering af de deltagende produktionsvirksomheder.

Vi sætter bl.a. fokus på følgende spørgsmål:


- Hvordan forstår man som produktionsvirksomhed alle de muligheder, teknologileverandørerne tilbyder?
- Hvordan forstår man som teknologileverandør de udfordringer - praktiske, strategiske og HR-mæssige - produktionsvirksomhederne står over for?
- Hvordan bygger man bro og skaber forståelse mellem de to parter, så outcome er en vellykket digitalisering og styrket produktionsvirksomhed?

Målgruppen for dette arrangement er produktionschefer, PTA og ingeniører samt repræsentanter for IT-virksomheder, som leverer Industri 4.0-teknologier.

Se programmet for dagen og tilmeld dig via BranisBusiness' hjemmeside.


 

E-mail
Kodeord
 

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK