Hvorfor B2B E-handel?
12-06-2018
Tidspunkt
12. juni 2018 - kl.14:30

Sluttidspunkt
kl.16.30
Sted
je.dk
Teglvænget 57
7400 Herning
Arrangør
it-forum
je.dk
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af BrainsBusiness:Gratis
Medlem af et erhvervsråd i Region Midt/Syd:kr. 450,00
Øvrige:kr. 650,00


Mange danske B2B-virksomheder undervurderer mulighederne ved e-handel. Websalg kan give vækst, øge effektiviteten og forstærke dit brand - også i B2B-sektoren. Den 12. juni kan du komme med på besøg hos je.dk, der kan fortælle meget mere om, hvorfor e-handel er vejen frem for dig og din virksomhed.

Traditionelle danske B2B-virksomheder kan ikke altid se potentialet i at satse mere på e-handel. Men faktum er, at en god e-handelsløsning kan optimere driften for langt de fleste B2B-organisationer. De virksomheder, der implementerer digitalt salg, oplever generelt øget vækst, større kundeloyalitet, begrænsede omkostninger og ikke mindst et styrket brand.

De nyere generationer er vokset op med digitale muligheder og vil derfor efterspørge digitale og brugervenlige løsninger i enhver henseende. Derfor er en e-handelsløsning vigtig for at B2B-virksomheder er velforberedte ift. at imødekomme de kommende kunders behov.

E-handel er fremtiden - også i B2B-sektoren. En digitalisering kan være en stor omstilling, men der er heldigvis hjælp at hente hos mange danske virksomheder, såsom je.dk og Vestjysk Marketing, der kan tilbyde erfaringsudveksling og gode råd til at guide dig og din virksomhed mod en gavnlig e-handelsløsning.

Virksomhedsbesøg hos je.dk den 12. juni 2018
Denne dag tager vi på besøg hos je.dk, der har 17 års erfaring med at profilere virksomheder og foreninger og hjælpe dem med at gøre dem synlige på markedet.

Je.dk og Vestjysk Marketing vil give gode råd og fortælle om, hvordan en velfungerende e-handelsløsning til B2B-virksomheder er vejen frem mod øget effektivitet. B2B-kunderne forventer muligheden, da stort set alle produkter kan sælges online og er man ikke forberedt, vil vejen være banet for nye konkurrenter.

Virksomhedens produktgrupper omfatter blandt andet firma- og reklamegaver, profilbeklædning, reklameartikler, skrabe- og lågespil til reklamebrug og online skrabespil.

Oplæg fra Dann Handberg Madsen, je.dk
Dann Handberg Madsen er direktør og ejer af je.dk, der sælger reklameartikler, julegaver og profilbeklægning mv. til virksomheder. Dann vil fortælle om, hvordan de har etableret deres B2B-platform, samt hvilke planer de har for fremtiden.

Oplæg fra Ole Stampe Larsen, Vestjysk Marketing
Ole Stampe Larsen er Digitalchef hos Vestjysk Marketing – et fullservice webbureau i Ringkøbing, hvor fokus er rettet mod at skabe vækst og resultater for en lang række B2B og B2C-kunder. Ole har arbejdet med e-handel og digital marketing siden 2007 via ledende digitale stillinger hos bl.a. BoConcept, Nobia og HTH, hvor han med sidstnævnte i øvrigt vandt E-handelsprisen.


Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord
 

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK