Data er din bedste sælger
07-06-2018
Tidspunkt
7. juni 2018 - kl.08:30

Sluttidspunkt
kl.10.30
Sted
Silkeborg Medborgerhus
Bindslevs Plads 5
8600 Silkeborg
Lokale 1
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfrist:
6. juni 2018 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af BrainsBusiness:Gratis
Medlem af erhvervSilkeborg:kr. 250,00
Øvrige:kr. 650,00


Hvis du tror, at dit salg afhænger af din sælger, så tror du forkert! Kunderne researcher selv på nettet, og derfor er kvaliteten af din virksomheds datasæt vigtigere end nogensinde før.

De dage, hvor "salg" afhænger af dygtige sælgere, er forbi. Dansk Industri har foretaget en undersøgelse, der viser, at købsprocessen for virksomheder i gennemsnit er 72% afsluttet inden, der tages kontakt med en konkret leverandør.

Det betyder, at næsten 75% af alle "indkøbere" starter med selv at undersøge mulige leverandører via egne undersøgelser på nettet, inden en dialog med en sælger/mulig leverandør indledes. Datamængde på nettet (og kvaliteten af samme) er således altafgørende for, at fremtidens kunder vælger netop din virksomhed.

Virksomheder, som er enig i ovenstående, har også erkendt, at deres datamængde kommer til at stige med over 30% pr. år. Effektiv styring af "alle former for produkt og webdata" er således blevet altafgørende for virksomhedens fremtid, hvilket kræver nye løsninger og nye processer.

Netværksmøde den 7. juni
Torsdag den 7. juni kan du få et indblik i, hvad du kan gøre for at gøre din virksomheds data mere indbydende og aktuelle, så kunderne vælger dig, når de søger på nettet.

Per Groth fra PicoPublish vil fortælle om, hvordan andre virksomheder håndterer denne problemstilling. Dermed får du konkrete eksempler og viden om, hvordan du sikrer dig, at dine data bliver din bedste sælger.

Del dette indlæg
Tags:

Personprofil

Per Groth
Indehaver
PicoPublish

 
Program
1
Per Groth
"Data er din bedste sælger"
2 Hvordan kommer du fra "kaos" til "kontrol" v/ Per Groth
3 Kundecase

 

E-mail
Kodeord
 

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK