First Friday Network

Bliv en del af it-forums gratis interesse- og it-relaterede netværk for medlemmer af it-forum.

First Friday Network er it-forums gratis medlemsnetværk. Det er et interesse- og it-relateret netværk, som primært henvender sig til dig, der er f.eks. Team Lead, projektleder, CTO, CEO eller lignende.

Netværket giver dig mulighed for at udbygge dine erhvervsrelationer. Vi mødes den første fredag i måneden hos medlemsvirksomhederne eller i INCUBA på Åbogade i Aarhus.

For at blive medlem af gruppen skal du være ansat i en virksomhed, der er medlem af it-forum. Du skal have lyst til at bidrage aktivt, diskutere, sparre og være en del af et større erhvervsnetværk med fokus på it.

First Friday Network er IKKE et salgsnetværk, men baseret på relationer. Derfor ser vi gerne at der kun deltager én person fra hver virksomhed/afdeling.

Når vi har nået kritisk masse, vil vi have kvartalsmæssig optagelse af medlemmer, således at deltagerne i gruppen lærer hinanden bedre at kende og der ikke er nye hver gang.

Vi optager nye medlemmer, der ønsker at bidrage aktivt, diskutere, sparre og være en del af et større erhvervsnetværk med fokus på it.

Hvis du er interesseret, så meld dig ind i vores Facebook-gruppe, hvor du løbende vil få opdateringer - eller send en mail til Hardy Hyldgaard.

Mød op og find ud af, om First Friday Network er noget for dig. Du forpligter dig ikke til at fortsætte i gruppen.

Bemærk, at gruppen kun er for ansatte i virksomheder, der er medlem af it-forum.

Gruppen faciliteres af af Tommy Both Juul fra UNI CONSULTING, Hardy Hyldgaard fra CrossWorkers og Dennis Rohde fra iDeal Development.

#FirstFridayNetwork_dk
E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK