Deltag i en netværksgruppe og styrk dine kompetencer, din viden og få brugbare værktøjer til dine arbejdsopgaver

it-forum opretter og driver løbende netværksgrupper med forskellige faglige fokusområder, som understøttende aktivitet for foreningens formål om vidensdeling, networking og styrket anvendelse af informationsteknologi på tværs af brancher og sektorer.

Læs om dit udbytte ved deltagelse i en netværksgruppe herunder:

It-netværk er samlingsstedet for it-forums netværksgrupper, der hver især har et fagligt fokusområde inden for informationsteknologi. Netværksgrupperne fungerer som understøttende aktivitet for foreningens formål om vidensdeling, networking og styrket anvendelse af informationsteknologi på tværs af brancher og sektorer.

Deltagelse i en af netværksgrupperne kan styrke dine kompetencer, forbedre din viden og give dig arbejdsmæssigt nyttige redskaber inden for det givne, faglige fokusområde for hver af netværksgrupperne. Formålet er at skabe det bedst mulige grundlag for vidensdeling og erfaringsudveksling med ligesindede, it-interesserede branchefolk.

Læs mere om netværksgrupperne på: itnetvaerk.dk.

Følgende er de vejlende regler for it-forums netværksgrupper:

- deltagelse i en netværksgruppe er personlig, og er nøglen til fortroligheden i gruppen.
- salg er IKKE tilladt i gruppen.
- et netværkgruppeforløb strækker sig typisk over fire mødegange af hver fire timer. Det kan dog i nogen tilfælde afvige herfra.
- vejledende priser for netværkgrupperne er kr. 6.995,- for medlemmer af it-forum og kr. 12.995,- for øvrige deltagere (begge priser er ekskl. moms).

NB: Ved afbud senest 14 dage før første mødegang i en netværksgruppe refunderes den fulde pris minus et administrationsgebyr på 30 %. Ved afbud senere end 14 dage før første mødegang betales fuld pris.
E-mail
Kodeord

Del dette indlæg

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK