Medlemsbloggen

Velkommen til medlemsbloggen. Her vil du jævnligt møde ekspertindlæg fra nogle af it-forums mange medlemsvirksomheder. Det kan være indlæg omkring alt fra Sharepoint, Google+, Microsoft Dynamics NAV til brug af Twitter, Facebook og andre sociale platforme. Kort fortalt - alt hvad der lugter af it - om det så er i den meget tekniske eller den mere marketingorienterede ende - og alt derimellem.

Hvis du er medlem af it-forum (dvs., hvis du arbejder i en virksomhed, der er medlem af it-forum) og har noget på hjerte, der vedrører it - så har du mulighed for at få et indlæg på ekspertbloggen.

Indlæggene vil ud over websitet så vidt muligt blive promoveret i nyhedsmails og i it-forums sociale grupper på Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn.

Data er din bedste sælger!

12. juni 2018 afholdt vi i it-forum et arrangement med titlen "Data er din bedste sælger!". På den baggrund har vi bedt oplægsholder Per Groth fra PicoPublish fortælle, hvorfor det forholder sig sådan og hvordan du kan komme i gang at få styr på dine data.

Udgangspunktet for Per Groths oplæg var Dansk Industris rapport "Virksomhedernes digitale indkøb", som fastslår, at 74 % af de professionelle indkøbere har truffet købsbeslutningen inden de overhovedet kontakter leverandøren. Hvis du er en handelsvirksomhed er det derfor langt mere vigtigt at have styr på dine data end at have dygtige sælgere ansat.

Det betyder blandt andet, at det er fuldstændig altafgørende at sikre gode og fyldestgørende beskrivelser af díne produkter eller serviceydelser på nettet. Ellers går ordren ganske enkelt til konkurrenten, som har bedre styr på sine produktbeskrivelser.

Læs PicoPublish' indlæg her.

Eva Nautrup, direktør for i-factor ApS

Eva Nautrup er cand, merc. i strategi og ledelse fra Aalborg Universitet, og har arbejdet med markedsføring og innovation i fødevarebranchen i mere end 20 år.

I dag er Eva selvstændig og direktør for i-factor ApS, der arbejder med indsigt, involvering, inspiration og innovation. i-factor varetager også store dele af Foodlife-satsningen i Holstebro Kommune, hvor der bl.a. arbejdes med erhvervsfremme indenfor fødevare og sundhed – det kan du læse mere her.

Eva har stor erfaring med at arbejde med innovationsprocesser, brugerinvolvering og projektudvikling og hun interesserer sig meget for sociale medier og værdien af et bevidst fokus og ledelse af netværk.

Eva har været medlem af Fødevareministerets Innovationsudvalg og Region Midtjyllands Vækstforum.

I fritiden elsker hun en lang tur på cyklen, film, musik eller en rigtig spændende krimi – læs lidt mere om den private Eva på hendes private blog.

Læs Evas indlæg: LinkedIn - værn om dit netværk og brug det med omtanke

Camilla Simonsen, SEO-konsulent, Tekstsprutten

Camilla hjælper alle former for virksomheder med at blive synlige online via SEO, sociale medier, webtekster og Google AdWords. Siden 2005 har hun arbejdet med hjemmesider og har stor erfaring med at spotte fejl og mangler. Hun lægger stor vægt på rådgivning efter konceptet hjælp til selvhjælp. Camilla er indehaver af Tekstsprutten og har været selvstændig siden maj 2009.

Tekstsprutten er et konsulentfirma, der hjælper med og rådgiver omkring SEO, sociale medier, webtekster og Google AdWords.

Læs mere om Camilla og Tekstsprutten her.

Læs Camillas indlæg: Øg din hjemmesides hastighed via disse 4 værktøjer.

Emil Zacho-Petersen, Community Manager, Compell

Emil er især inspireret af kunde- og modtageroplevelsen gerne med indflydelse af branding og sociale medier. Gennem sin uddannelse i Medieformidlet Kommunikation har han tilegnet sig kompetencer indenfor dette område, som nu bliver udført i praksis i arbejdet hos Compell, hvor han planlægger og varetager adskillelige kunders kommunikation via sociale medier.

Compell er et webbureau med fokus på online markedsføring og forretningsudvikling.

Læs mere om Emil og Compell her.

Læs Emils indlæg: Enkel strategi til sociale medier for webshops.
E-mail
Kodeord

Del dette indlæg

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK