Data er din bedste sælger!

Din bedste sælger har ikke længere et efternavn. Din vigtigste og bedste sælger hedder data. Læs hvorfor i indlægget herunder.

Dansk Industri har foretaget en undersøgelse, som viser, at 74 % af B2B kunder finder deres nye leverandør på internettet. Det betyder, at to tredjedele af kunderne selv bruger tid på at undersøge markedet, se på tekniske specifikationer og udvælge mulige leverandører. De dage, hvor kunderne søgte personlig vejledning og råd direkte hos forhandleren er forbi.

Markedets behov for data er eksploderet. Mængden og ikke mindst kvaliteten af den information, der er til rådighed på internettet om dine produkter er derfor den eneste mulighed for at påvirke dine kunder tidligt i købsprocessen, og virkeligheden er, at det mest veldokumenterede produkt vinder.

Har din virksomhed mange produkter, som sælges i flere forskellige lande, så er det en stor udfordring at efterkomme markedets krav. Her kan PIM hjælpe dig.

Hvad er PIM?

PIM står for Product Information Management og handler i bund og grund om at tage kontrol over sine produktdata. Alle produktrelaterede data digitaliseres og centraliseres i et PIM-system, så du får én kilde til alle data (Single Source of Truth)

Digitalisering af dine data har mange fordele

Med et PIM-system (som i gennemsnit har en ROI på kun 18 måneder) vil du hurtigt opleve at hverdagen bliver lettere.

Fordele ved PIM:
  • Alle produktdata samlet ét sted
  • Skabt til at håndtere en kompleks produktstruktur
  • Hurtigere time-to-market med nye produkter
  • Ensarter produktoplevelsen på tværs af kanaler og touch points
  • Optimerer interne arbejdsprocesser
  • Aflaster ERP, da ERP systemerne ikke er beregnet til den store mængde produktdata
  • Færre fejl i produktdata og hurtige korrekturgange
  • Optimerer større produktioner af fx kataloger, prislister, emballage
  • PIM understøtter din omni-channel strategi
  • En fremtidssikret standardløsning til styring af produktdata

Hvem er PicoPublish?

PicoPublish er Nordens førende PIM konsulenthus med speciale i PIM, integrationer og datastyring. PicoPublish er den eneste danske Premium Perfion partner, og er derudover også certificeret inRiver og Dynamicweb partner. PicoPublish blev grundlagt i slutningen af 2009 af Per Groth. Siden da er virksomheden vokset år for år til ca. 20 medarbejdere, knap 60 PIM installationer og tre udnævnelser som Gazelle virksomhed i 2015 – 2017.
E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK