Hvem er vi?

It-forum er et netværk for it-interesserede virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder i hele Midt- og Sydjylland. Netværket administreres af et sekretariat, en hovedbestyrelse og otte lokale styregrupper.

It-forum skaber og vedligeholder netværket ved at afholde netværksmøder, virksomhedsbesøg, workshops, seminarer, netværksgrupper, studierejser og konferencer.

It-forum skaber rammerne for, at medlemmerne kan mødes og danne netværk med henblik på at skabe vidensdeling og nye samarbejdsrelationer.

It-forum er desuden brobygger til forsknings- og vidensnetværk for it, herunder it-forskerparken Katrinebjerg i Aarhus.

Historien om it-forum

Historien om it-forum startede i 1996. Foreningen hed dengang ”IT-Forum Århus”. Det var lokale it-folk, der startede foreningen. De første år levede foreningen på entusiasme og frivillig arbejdskraft. Siden er der blevet etableret et professionelt sekretariat og foreningen skiftede navn til ’IT-Forum Østjylland’. Fra og med januar 2006 skiftede vi igen geografisk fokus – og blev til it-forum midtjylland.

I 2013 udvidede vi igen vores geografiske område, da it-forum midtjylland og IT Forum Syddanmark fusionerede og blev til det nuværende it-forum.

It-forum er for hele Jylland

It er grænseoverskridende. Vores konkurrenter er rundt om hjørnet, men også i Indien eller Shanghai. Vores fordel er nærhed. it-forum netværket dækker hele Syd- og Midtjylland, og vi er lokalt forankret i de fleste større byer i området (læs mere under 'lokale styregrupper'). Gennem vores strategiske samarbejdspartner BrainsBusiness dækker vi også hele Nordjylland.


Læs mere om it-forum og fordele ved at være medlem i denne pdf.
E-mail
Kodeord

Kalender

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK