Formål

It-forum har til formål at styrke viden om og anvendelse af informationsteknologi i Region Midtjylland og den jyske del af Region Syddanmark.

It-forum har endvidere til formål at etablere netværk og it-services inden for og på tværs af sektorer og brancher, herunder at generere nye ideer og konkrete forsøgsprojekter.

It-forum skal understøtte og markedsføre Region Midt- og Sydjylland bredt som et kraftcenter for anvendelse og udvikling af informationsteknologiske løsninger og services.


Sådan lyder it-forums formålsparagraf. Det er den, vi arbejder efter i vores hverdag.

Via netværkssamarbejde vil foreningen synliggøre regionernes it-kompetencer over for sine medlemmer og derved skabe basis for nye samarbejdsrelationer. Det kan f.eks. være via et samarbejde mellem små og mellemstore virksomheder og kompetencecentre som f.eks. IT-byen Katrinebjerg, der er et kraftcenter for hele det vestdanske it-miljø.

I it-forum har vi en vision om, at vi vil fortsætte vores position som det bedste og største vidensnetværk for it-interesserede virksomheder i regionen.

It-forum vil således:

  • Tilbyde regionens bedste netværksaktiviteter
  • Være synlig og have indflydelse på den regionale erhvervsudvikling
  • Være den betydeligste brobygger til regionens forskningsmiljøer
  • Være brobygger til nationale og internationale initiativer
E-mail
Kodeord

Kalender

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK