Strategisk partnerskab med BrainsBusiness

It-forum har indgået et strategisk partnerskab med BrainsBusiness.

It-forum har indgået et strategisk partnerskab med BrainsBusiness.

Partnerskabet vil tage form af samarbejde omkring en række aktiviteter, herunder konferencer, seminarer og temaforløb, innovationsforløb og -workshops, gensidig kommunikation af nyheder og arrangementer samt samarbejde om større fælles aktiviteter.

For dig som medlem betyder det en endnu stærkere klynge og et endnu stærkere netværk i form af:
  • Mulighed for at møde nye kunder, leverandører og samarbejdspartnere fra hele Jylland - BrainsBusiness tæller i alt 145 medlemmer.
  • Adgang til et bredere udvalg af faglige arrangementer - it-forum-medlemmer kan deltage i BrainsBusiness' arrangementer på samme vilkår som BrainsBusiness' egne medlemmer og vice versa.
  • Større synlighed og øget gennemslagskraft - de to klynger dækker samlet over 30.000 it-arbejdspladser, hvilket gør os lige så store som Storkøbenhavn.
  • Direkte adgang til større synlighed for nyheder og produkter, da vi løbende vil viderebringe nyheder, arrangementer og virksomhedsprofiler fra hinandens medlemmer i nyhedsbreve (i alt 4700 modtagere), på de sociale medier (i alt 3500 følgere på Facebook, 1200 følgere på LinkedIn) m.v.
  • Lettere adgang til nye kontakter i it-erhvervet i Aalborg og resten af Nordjylland, da BrainsBusiness kan fungere som direkte indgang til de kompetencer, du har brug for.


> Kom bag om partnerskabet - se fakta og udvalgte cases fra de to klynger her

> Læs pressemeddelelsen "Ny jysk it-bastion med 600 medlemsvirksomheder" her.
E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK