Rabatter og medlemsaftaler

I arbejdet med at gøre medlemskabet af it-forum så attraktivt som muligt, har vi indgået en række rabataftaler med forskellige virksomheder. Derfor kan vi nu tilbyde vores medlemsvirksomheder rabatter på eksempelvis telefoni, pension og forskellige it-systemer.

Læs om de leverandører, vi har indgået rabataftaler med herunder og kontakt dem for at høre om dine muligheder for at spare penge på deres løsninger, når din virksomhed er medlem af it-forum.
Kom på kursus til medlempris hos DANSK IT

It-forum har indgået et samarbejde med DANSK IT, som sikrer, at du nu kan deltage i udvalgte DANSK IT-kurser i Aarhus og København til en favorabel medlemspris. Kurserne henvender sig it-professionelle. Se hvilke kurser her.

Opnå attraktive fordele på pensionsaftaler til virksomhedens ansatte gennem jeres medlemskab af it-forum

Selv om der er langt til pensionen, så er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser om den allerede nu. Hvilke ønsker og forventninger har man til sin pensionisttilværelse? Skal den øgede fritid og frihed omsættes til flere og større rejser? Gaver til den voksende familie? Nye fritidsinteresser? Hvilken økonomi vil man gerne have efter sit arbejdsliv? Virksomheder, der er medlem af it-forum kan opnå attraktive fordele på pensionsaftaler for deres medarbejdere.

Læs meget mere om aftalen og om, hvor du kan henvende dig for at få rådgivning om, hvordan du får mest mulig værdi gennem dit medlemskab af it-forum i denne brochure.

Spar op til 17,5 % på mobilabonnementer

Telenor tilbyder med RenMobil et univers af professionelle mobilløsninger, der indeholder stor fleksibilitet og færre udgifter.

Læs mere om aftalen mellem it-forum og Telenor - og hvordan du sparer op til 17,5 % på mobilregningen - lige her.

Del dine filer nemt, effektivt og sikkert mellem medarbejder, leverandører og eksterne partnere

Med Cloud Filedrive er det nemt og sikkert at dele data med relevante medarbejdere, leverandører og eksterne partnere online - og du bestemmer selv hvem der skal have adgang til dem. Du kan gemme din virksomheds filer hvor du vil - og hvornår du vil - og har altid adgang til dem fra både iPhone, iPad, Android og computere. Du har med andre ord altid adgang - overalt.

Læs mere om løsningen lige her.

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK