Medlemsprofiler

Herunder vil du løbende kunne se korte præsentationsvideoer med it-forums medlemsvirksomheder.

Er du medlem af it-forum - og vil du gerne være den næste virksomhed, vi besøger med videokameraet? Så ring eller skriv til os på 8734 5659 eller randiv@itforum.dk.

Lexoforms

It-forum har mere end 430 medlemmer, der alle er forskellige, men som deler en passion for it og teknologi som forretningsdriver.

Vi giver plads til at synliggøre de enkelte medlemmers særlige kompetencer for at vise alsidigheden i it-forums netværk.

Denne gang er det Lexoforms, der er Medlem i Fokus.

Lexoforms er startet af fire ihærdige og erfarne iværksættere. De savnede en "selvbetjenings-løsning"​, der på en brugervenlig måde kunne føre dem igennem processen til at efterleve kravene i persondataforordningen.

Lexoforms’ løsning på persondataudfordringen er et konkret online-værktøj til kortlægning af systemer og automatisk dannelse af dokumenter.

Løsningen indeholder bl.a.:
- Hjælpeværktøj til kortlægning af systemer og persondata.
- Automatisk dannelse af databehandleraftaler, intern fortegnelse, medarbejderinstruks mv.
- Masser af hjælpetekster, vejledninger og guides.
- Digital underskrift/godkendelse.
- Samarbejdet med professionelle rådgivere kan ske direkte igennem vores online platform.

Vi opdaterer løbende dokumenter og hjælpetekster i takt med ny lovgivning og nye afgørelser.

Læs mere på lexoforms.com.


Tidligere "Medlem i fokus"

InfoSuite

InfoSuite A/S er et dansk konsulent- og softwarehus, der står bag udviklingen af InfoSuite Business Intelligence. Softwaren samler data fra virksomhedens mange datakilder og præsenterer det i dynamiske og intelligente dashboards. De har ligeledes udviklet softwaren InfoSuite Budget, så du får en tidsbesparende budgetteringsproces. Konsolideringen foregår automatisk og budgetterne er klar straks efter indtastning til anvendelse i virksomhedens analyser.

Læs mere på infosuite.dk





Special Minds

Vi har været på besøg hos Special Minds og talt med erhvervschef Orla Pedersen.

Her i videoen kan du høre ham fortælle om Special Minds, som henvender sig til virksomheder, der har brug for at få løst opgaver, der kræver fokus, præcision og vedholdenhed – f.eks. i forbindelse med test, udvikling, digitalisering og andre nørdede it-opgaver.

Special Minds har specialiseret i at vende de udfordringer mennesker med autismediagnoser ofte har til en fordel, og lader dem bruge deres særlige kompetencer til at løse opgaver, hvor andre ofte mister koncentrationen. Mennesker med aspergers syndrom er dygtige til at gennemskue komplicerede problemstillinger og til at analysere f.eks. programkode, hvor de kan finde frem til fejl, som andre har svært ved at få øje på.

Læs mere på www.specialminds.dk.





Conscensia

Conscensia er specialiseret i outsourcing af softwareudvikling til Ukraine, hvor de har 2 udviklingscentre.

Hør Administratrerende direktør Carsten Hansen fortælle om Conscensias tilgang til outsourcing og hvad du skal være opmærksom på, når du outsourcer.

Læs mere på www.conscensia.dk.


IPW Systems

IPW Systems er en Kolding-virksomhed, der leverer it-løsninger til kvalitetsledelse. De primære kunder er iso-certificerede virksomheder i industrien (produktions- handels- og servicevirksomheder).

IPW Systems' primære marked er Danmark, men virksomheden har også kunder i Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Polen og Letland.

Læs mere på www.ipwsystems.dk.


Vollertsen Kommunikation

Arne Vollertsen står bag Vollertsen Kommunikation. Arne har blandt andet ti års erfaring som kommunikationschef for Alexandra Instituttet og har et indgående kendskab til PR og kommunikation på it-området og inden for teknologi generelt.

It, teknologi og innovation er fokusområderne. Arne hjælper virksomheder og organisationer med PR, kommunikation og strategi og løser både enkeltstående opgaver og fungerer som fast tilknyttet “kommunikationschef på deltid” for sine kunder.


iDeal Development

Vi elsker Apps! Sådan lyder sloganet hos iDeal Development, og det er den passion, der driver virksomheden.

I iDeal Development udvikler native apps, hvilket betyder, at appen bliver udviklet og designet til den platform, app'en bliver afviklet på. iDeal Development sikrer derfor, at brugeroplevelsen er i top hver gang. De forskellige platforme indkluderer: iPhone, Android og Windows Phone 7.

iDeal Development tilbyder turn-key-løsninger til alle platforme samt udvikling og hosting af infrastruktur i deres cloud-system.

iDeal Development har ofte apps i top 25 på AppStore og Android Market. Samtidig scorer virksomhedens apps gennemsnitligt over 4 ud af 5 mulige i brugervurderingerne.

Hør Business Developer og partner i iDeal Development, Kasper Thomsen fortælle lidt om, hvad det er, du skal overveje, hvis du overvejer at få en app til din virksomhed. Se videoen her:


Vittrup Kommunikation

Line Vittrup er kvinden bag Vittrup kommunikation. Hun har været selvstændig konsulent siden 2009, og har arbejdet med mange forskellige typer af opgaver og i mange forskellige brancher. Hendes fokusområde er IT- og telebranchen, og hun betegner sig selv som lidt af en skabsnørd.

Hun har desuden arbejdet med udvikling af websites siden 2005. Lige siden har hun udviklet websites til små og mellemstore virksomheder samt arbejdet med strategier for virksomhedernes onlinekommunikation. Du kan læse mere om Line og hendes virksomhed her.

Vi har lavet et lille interview med Line - hvor du bl.a. får gode råd til din LinkedIn-profil. Se det her:


Insero Horsens

Insero er en fond, der investerer i iværksættere, virksomheder og projekter inden for energi og IT. Fonden tilbyder risikovillig kapital, specialiseret rådgivning og det rigtige netværk. Alle investeringer har målet at skabe vækst og udvikling i Inseros lokalområde.

Læs mere om, hvordan du søger kapital eller finder nye samarbejdsmuligheder på www.insero.dk.

Herunder kan du høre investeringschef Søren Munk fra Insero fortælle bl.a. om, hvordan man kan komme i betragtning til en investering fra Insero-fonden.


Hostingvirksomheden Wannafind fra Skanderborg er aktuelt "Medlem i fokus"

Wannafinds primære forretningskoncept er at levere kvalitetsorienterede, hurtige, sikre og stabile hostede løsninger til danske virksomheder.

Der er 35 ansatte i virksomheden, der arbejder med tre produktsøjler:

  • Outsourcing
  • E-handel
  • Webplatforme og domænehosting

Wannafind er 13 år gammel og er på jagt efter partnere, der kan støtte om om virksomhedens e-handelsplatform samt partnere, der kan understøtte deres cloud og outsourcing-forretning.

Det kan du høre salgs- og produktansvarlig Stefan Rosenlund Nielsen fortælle om i denne video.


No Zebra - digital kreativitet, SEO, e-commerce og webudvikling

Hør direktør og stifter, Jesper Holm Joensen fortælle om, hvordan No Zebra skaber digital merværdi for deres kunder.

Jesper fortæller også om, hvilke tendenser at ser på det digitale område i 2013 - og så giver han 3 gode råd til, hvilke digitale områder, virksomheder skal være opmærksomme på.




E-mail
Kodeord

Del dette indlæg

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK