Erhvervsrejse til Novosibirsk ved MH Consulting

21-01-2016

I april 2016 arrangerer MH Consulting en erhvervsrejse til Novosibirsk, der er Ruslands tredjestørste by og hovedbyen i den sibiriske region.

Erhvervsrejsen er idéel for dig, der er interesseret i at skabe et forretningsmæssigt samarbejde med russiske IT-virksomheder.

I Novosibirsk ligger der en stor IT-organisation, som indeholder omtrent 50 forskellige IT-virksomheder. Det er nogle af disse virksomheder, der vil være mulighed for at oprette et samarbejde med på rejsen.

De russiske IT-virksomheder har udtrykt stor interesse i at samarbejde med danske IT-virksomheder og i at købe danske IT-produkter.

Det er på dette grundlag, at MH Consulting har arrangeret denne erhvervsrejse for de danske IT-virksomheder, der måtte have interesse i at udvide deres netværk til Rusland.


Rejsen er fra den 10. til den 15. april 2016 og vil blandt andet byde på:

- Besøg hos 6 russiske IT-virksomheder

- Mulighed for individuelle besøg med mulige samarbejdspartnere

- Kommunikation virksomhederne imellem gennem en tolk

- Et besøg i Den Akademiske By

- Kulturelle oplevelser som opera og ballet


Såfremt rejsen har vakt din interesse, kan du læse mere om rejsens indhold og den praktiske information i programmet fra MH Consulting HER.

Del denne nyhed


 

Du skal være logget ind for at deltage i debatten Klik her for at logge ind
 
E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK