Bliv Master i IKT ved Aalborg Universitet København

30-01-2016

Masteruddannelsen i Information and Communication Technologies (i daglig tale mICT) på Aalborg Universitet i København er en international videreuddannelse, som henvender sig til både IKT-ingeniører og folk, der arbejder med IKT i øvrigt, herunder i banksektoren, forsvaret, energisektoren, medicinalfirmaer, telefonselskaber mm.

Hoveddisciplinerne i uddannelsen er teknologi, applikationer og IKT-økonomi, og fokus er på tre akademiske områder; netværk og services, design og brugere samt marked og forretning.

Du kan vælge mellem tre forskellige specialiseringer; ICT Services and Platforms, Management of ICT Innovations samt Cyber and Information Security.

Undervisningen foregår på engelsk, og kurserne afvikles primært om aftenen og i weekender. Uddannelsen er inddelt i tre trimestre med hver sit emne og projektarbejde, som udføres i tråd med Aalborg Universitets problembaserede læringsmodel. Du vælger selv, hvordan du sammenstykker dit uddannelsesforløb – enten fuldtids eller deltids.

Læs mere her.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK