Event om forskningspartnerskab mellem Danmark og Spanien

16-02-2016

Lørdag den 27. februar afholder fællesskabet "Spanske forskere i Danmark" eventet "Breaking down borders in Research" på Godsbanen i Århus.

Eventet har til formål at skabe industriel og forskningsmæssig bro mellem Danmark og Spanien, så partnerskabet de to lande imellem kan styrkes.

Fællesskabet “Spanske forskere i Danmark” mener, at den vidensdrevne økonomi har brug for et flow mellem industri, akademi og internationalisering. Et forhold mellem disse er essentielt for at skabe innovation - dette opstår dog ikke naturligt.

Fællesskabet har derfor organiseret dette event for at skabe debat om effekterne af internationalisering af videnskab og partnerskabet mellem industri og akademi, med et fokus på det danske miljø.

Fællesskabets vision er at skabe en kreativ atmosfære, hvor folk i fællesskab kan få idéer til at skabe innovation i Danmark.

Til eventet vil en lang række talere holde oplæg om bl.a. forholdet mellem den industrielle og den akademiske verden og om internationalisering. Du kan se listen over oplægsholdere og læse mere om eventet her.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK