Få en statsverificeret bestyrelsesuddannelse gennem Erhvervsakademiet og InSourze

19-02-2016

Eksportforeningen, Erhvervsakademi Århus og InSourze er gået sammen om dannelsen af en statsgodkendt bestyrelsesuddannelse med akademisk niveau. Uddannelsen kan tages på to niveauer: Basis eller Udvidet.

Bestyrelsesuddannelsen udføres i samarbejde med professionelle rådgivere og erfarne bestyrelsesmedlemmer fra Deloitte og Innova Advokatfirma.

Uddannelsen er tænkt som et uddannelses- og certificeringsforløb for bestyrelsesmedlemmer, bestyrelsesformænd, erhvervsledere, ejerledere og i det hele taget alle, der måtte have interesse i at arbejde med eller tilegne sig viden om bestyrelsesarbejde. Uddannelsen er således principielt åben for alle.

Man kan vælge først at tage Basis-forløbet inden man prøver kræfter med Udvidet, eller man kan vælge at gå direkte til Udvidet, hvis man føler, at man har god erfaring med bestyrelsesarbejde i forvejen.

Uddannelsen er en statsgodkendt akademiuddannelse. Der er mulighed for at afslutte uddannelsen med en eksamen, der afgiver et certificeringsbevis. Uddannelsen giver 5 ECTS point.

Hvis du er interesseret i uddannelsen kan du læse mere i den officielle brochure HER. Her kan du også læse, hvordan du tilmelder dig uddannelsen.

Der er opstart på Basis-forløbet den 30. marts 2016 og på Udvidet-forløbet den 12. april 2016.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK