Gratis inspirationsarrangement om Open Data

02-03-2016

Hvordan kan private virksomheder og offentlige institutioner i fællesskab fremme anvendelse af og værdiskabelse med open data? Dette er spørgsmålet, som der vil blive stillet skarpt på, når Open Data Aarhus og Innovationsnetværk Service Platform slår dørene op til et gratis inspirationsarrangement om den fremtidige anvendelse af open data.

Arrangementet afholdes torsdag den 7. april fra kl. 9.00-12.45DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Arrangementet har relevans for alle virksomheder, der ønsker at udnytte potentialet i open data.

Aarhus Kommune og en lang række offentlige institutioner stiller mængder af data gratis til rådighed for danske virksomheder. Inden for alle brancher vil virksomhederne kunne udnytte potentialerne i open data som råstof til innovation af nye produkter og services, markedsføring, beslutningsstøtte og meget mere.

Dagen indledes med en introduktion til open data og datadrevet forretningsudvikling. Derefter fortæller virksomheder fra forskellige brancher om, hvordan de skaber værdi ved at anvende open data.

Du kan blandt andet høre oplæg fra følgende oplægsholdere:

- Birgitte Kjærgaard, projektleder, Open Data Aarhus
- João Fernandes, specialist ICT engineer, Alexandra Instituttet A/S
- Jørgen Rasmussen, Service Platform

Du kan se hele programmet her.

Der sluttes af med en Data-markedsplads, hvor virksomheder og kommunens dataudbydere får mulighed for at mødes og have en dialog om muligheder, ønsker og ideer til fremtidens open data-samarbejde.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK