Dashsoft afholder gå-hjem-møde med fokus på fire driftsområder i AWS

06-04-2016

Onsdag den 20. april inviterer Dashsoft til et gå-hjem-møde med fokus på fire driftsområder i Amazon Web Services (AWS), som vil forandre og gøre livet lettere for dig, der dagligt arbejder med traditionel it-drift og vedligeholdelsesopgaver.

Flere og flere danske virksomheder har fået øjnene op for, at Amazon Web Services (AWS) ikke bare er en online boghandel, men rent faktisk er cloud’ens markedsleder – ikke kun i dag, men de seneste 5 år i træk, jf. Gartner.

Thomas Andersen, Product & Operations Manager hos Minerva Group kommer og løfter sløret for, hvad det har betydet for dem at drift og udvikling er rykket 100 % op på AWS. Du vil desuden få en indgående introduktion til SysOps i AWS af Cem Bas, som er certified AWS SysOps administrator hos Dashsoft.

Dashsoft er certificeret AWS Advanced Consulting Partner, og de glæder sig til at dele deres viden og erfaring med dig til dette gå-hjem-møde, som er det første i år. Der vil være forfriskninger i form af kaffe, te og kage under gå-hjem-mødet.

Gå-hjem-mødet afholdes onsdag den 20. april fra kl. 15.30 til 17.00. Adressen er Hasselager Centervej 19, 8260 Viby J.

Læs mere om programmet og tilmeld dig via Dashsofts hjemmeside her.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK