Creuna arrangerer gratis konference ved Internet Week Denmark

14-04-2016

I forbindelse med Internet Week Denmark i uge 19, arrangerer Creuna en gratis halvdagskonference om velfungerende digitale tilgange og strategier i en brugerfokuseret tid.

Creunas konference om digitale strategier er en del af Internet Week Denmark Festival, som afholdes i uge 19 (9.-15. maj 2016). Konferencen afholdes onsdag den 11. maj fra kl. 10.15-14.00 i Main Conference Room på DOKK1 i Aarhus.

Konferencen fokuserer på den digitale udvikling, der har gjort denne tid til "The Age of the Customer", hvor kunden er mere engageret og involveret end tidligere. Dette sætter nye krav til alle virksomheder.

På konferencen er det således meningen, at alle beslutningstagere inden for digitale markeder kan opnå bedre indsigt i hvilke strategier og tilgange, der fungerer bedst i "The Age of the Consumer". Konferencen er således tiltænkt beslutningstagere med digital indsigt, der arbejder med forretningsstrategier, marketing, salg og kundeservice.

På konferencen vil der bl.a. være oplæg fra:

- Arun Prabhu, Senior Manager ved Arla

- Lars Elkjær Andersen, Director of eCommerce ved Vestas Wind Systems

- Anders Sahl Hansen, Digital Strategy Adviser ved Innovation Lab

- Kristoffer Okkels, Business Development Director ved Creuna

- Mathis Dahlqvist, Senior Project Manager ved Grundfos

Du kan læse mere om arrangementet, se programmet og tilmelde dig her.

OBS! Allerede inden konferencen, afholder Creuna et Headstart-arrangement i Store Sal på DOKK1 fra kl. 8.00-9.45.

Headstart-arrangementet har titlen "Building Digitial Brands", og det vil fungere som en god mulighed for at komme i kontakt med en interactive designer, en designer og en strategist.

Du kan læse mere om Headstart-arrangementet og tilmelde dig her
.

Begge arrangementer foregår på engelsk.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK