Nyt samfundspartnerskab skal tage udnyttelsen af Big Data til nye højder i Danmark

05-05-2016

Danish Center for Big Data Analytics driven Innovation (DABAI) er et nyt samfundspartnerskab, der skal give Danmark en ledende rolle i forhold til udnyttelsen af Big Data til at løse erhvervs- og samfundsmæssige udfordringer.

Det er Innovationsfonden, der står bag DABAI-partnerskabet, som er det første af sin slags. Hensigten er at samle datalogi med virksomheder og offentlige styrelser, så man i fællesskab kan skabe innovation og vækst med Big Data.

Fredag den 27. maj afholdes der et kickoff-arrangement om DABAI, hvor det vil være muligt at høre mere om det innovationsige samarbejde og om det uudnyttede potentiale ved Big Data.

Arrangementet afholdes i IT-byen Katrinebjerg (Helsingforsgade 12, 8200 Aarhus N, Peter Bøgh Andersen Auditoriet) kl. 9-13.

Kickoff-arrangementet vil byde på en lang række af spændende oplæg fra forskere og branchefolk, der til dagligt beskæftiger sig med Big Data.

Her kan du læse mere om programmet og tilmelde dig arrangementet.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK