Messe: Droneindustrien i Danmark har brug for leveringsdygtige software-udbydere i fremtiden

13-05-2016

Den 1. til 3. juni bliver Odense Congress Center omdannet til et innovativt rum for robot- og droneindustrien i Danmark. Medlemmer af it-forum kan komme med til partnerpris.

Nordic UAS Event 2016 og RoboBusiness Europe er to store europæiske robotmesser, der i år afholdes samtidigt i Odense Congress Center fra den 1. til og med den 3. juni.

Drone- og robotindustrien gennemgår for tiden en rivende udvikling. Vores teknologier bliver stadig mere og mere avancerede og automatiserede.

For at kunne opretholde den positive udvikling, har drone- og robotindustrierne brug for leveringsdygtige udbydere af komponenter og softwareløsninger. Derfor vil der til messen være udstillere og oplægsholdere, der kan åbne op for interessante samarbejdsmuligheder med relevante it-virksomheder.

Det forventes, at messen vil have mere end 1000 deltagere, som har en fælles interesse i den fortsatte vækst inden for drone- og robotindustrierne i Danmark og Europa.

Medlemmer af it-forum vil kunne komme med til messen til partnerpris. Partnerprisen er 135 kr. pr. dag eks. moms. Sørg for at vælge partnerprisen, når du bestiller billetter gennem siden HER.

Du kan læse mere om messen og programmet for de tre dage her.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK