Gambler du med din sikkerhed? - Sikkerhedsevent i Esbjerg den 15. juni

06-06-2016

Mentor IT inviterer dig til årets store sikkerhedsevent. Eksperterne leverer en ”aha oplevelse”, og du får med garanti et fagligt godt grin med Danmark klogeste komiker - Lasse Rimmer!

Du kan være helt rolig, det kommer ikke til at handle om teknik. Vi inviterer dig derimod til en lærerig dag, hvor vi klæder dig på til at håndtere din virksomheds sikkerhed. Sikkerhed er nemlig ikke et produkt, men et ”mindset” og en kultur, der skal implementeres. Derfor er det vigtigt, at DU kommer.

15. juni 2016 klokken 08.00 – 13.00 på Blue Water Arena i Esbjerg, Gl. Vardevej 82.

De nyeste sikkerheds trends - og et sikkert grin med Lasse Rimmer
Vi har samlet eksperter fra Microsoft, F-Secure, HP Enterprise og Deloitte, der fortæller, hvordan du sikrer og beskytter dine data ud fra et juridisk og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

Vi har også inviteret Lasse Rimmer, kendt som Danmark klogeste komiker, der holder et anderledes og lærerigt indlæg om vigtigheden af forventningsafstemning mellem IT-afdeling og ledelsen. Med garanti et godt grin, og noget at tænke over.


Sådan gambler du sikkert – ombyt din billet til værdifulde jetoner!
Arrangementet den 15. juni er første del af 2 arrangementer. Anden del afholdes som netværksarrangement efter sommerferien. Nærmere information følger den 15. juni, hvor billetten kan byttes til værdifulde jetoner der kan bruges på Mentor IT netværks casino.

Læs mere og tilmeld dig på www.mentor-it.dk/events.aspx eller skriv til event@mentor-it.dk, så er du sikker – også på at få en plads. Det er gratis at deltage.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK