It-forum søger dygtig projektassistent/studentermedhjælper med grafiske kompetencer og interesse for netværk

29-06-2016

it-forum er en netværksforening med 470 medlemsvirksomheder i Midt- og Sydjylland. Foreningen har lokalafdelinger i Aarhus, Viborg, Silkeborg, Randers, Midt- og Vestjylland, Horsens-Hedensted, Trekantområdet og Sønderjylland, som alle serviceres af it-forums sekretariat i INCUBA Katrinebjerg.

Branchemæssigt spænder medlemskredsen bredt og tæller både små og store virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder. Fælles for vores medlemmer er, at de har en faglig interesse for it.

Vi søger nu en dygtig projektassistent, der kan hjælpe os med grafiske opgaver som opsætning af hjemmeside, flyers, foldere, programmer, nyhedsmails, opslag til sociale medier mm. Derudover vil der også være andet forefaldende arbejde – såsom deltagelse ved nogle af vores mange events og generel forberedelse til arrangementerne.

Det er afgørende, at du har adgang til grafikprogrammer som Photoshop, InDesign og Illustrator (og flair for at bruge dem).

Vi forventer desuden, at du har let ved at sætte dig ind i it-systemer. Vi bruger bl.a. MailChimp, Wordpress og Ajour CMS – som vi selvfølgelig introducerer dig til.

Opgaverne er følgende:

  • Udarbejde grafikker / billedredigering
    • Opsætning af flyers m.m. i InDesign
  • Opsætning og udsendelse af nyhedsmails / direct mails i MailChimp / Ajourc CMS
  • Webredigering
  • Bistå ved netværksmøder (modtagelse af gæster, arrangere forplejning, oprydning)
  • Promovere arrangementer på diverse eventportaler
  • Promovere arrangementer m.m. på diverse sociale medier
  • Oprette arrangementer m.m. på www.itforum.dk
  • Diverse øvrige, forefaldende opgaver

Send gerne en kortfattet ansøgning med dit CV til randiv@itforum.dk og annemette@itforum.dk senest torsdag den 18. august 2016. Ansættelse hurtigst muligt.

Kontakt evt. vores nuværende studentermedhjælpere, Jeppe Ank Jørgensen (jeppe@itforum.dk) eller Louise Sparre (louisesparre.itforum@gmail.com), hvis du har spørgsmål til jobbet.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK