Innovativ brug af Big Data

01-09-2016

Maksimér din konkurrenceevne og skab nye produkter og tjenester med gratis hjælp fra Danmarks bedste dataknusere

Innovativ brug af big data er et projekt, der hjælper dig med at komme i gang med brug af data, så du kan skabe og markedsmodne nye, spændende produkter og tjenester.

Vi inviterer dig til at deltage i et innovationssamarbejde, hvor du udvikler en serviceydelse eller et produkt sammen med mindst to andre SMV’ere og en vidensinstiution. Projektet er for små og mellemstore virksomheder i Region Midtjylland.

Vi sætter det rigtige team med de rette ekspertiser. Du investerer udelukkende din tid og din vilje til
at løfte din virksomhed til det næste data-niveau.

Måske er du i et marked, hvor du ser, at dine konkurrenter er begyndt at bruge data i deres forretning. Eller du ser selv potentialet i at bruge data strategisk og som et nyt fundament for din forretning – men ved ikke helt, hvad du skal gøre.

Så kan du nu alliere dig med Danmarks stærkeste dataknusere, der vil hjælpe dig med både teknologi og med forretningsudvikling og skabe værdi med data.

Innovativ brug af big data er et projekt, der giver dig adgang til nogle af landets fremmeste forskere inden for databehandling og –visualisering.

Du vil i en screeningsproces komme gennem en idegenereringsworkshop, som kan føre til
et innovationssamarbejde. Her vil du arbejde med at udvikle en serviceydelse eller et produkt sammen med mindst to andre SMV’ere og en vidensinstiution.

Læs mere i denne brochure.

Se dit forløb gennem projektet HER.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK