It-pris til Aarhus-virksomhed med gigantvækst

29-09-2016

Mjølner Informatics, der sidste år blev kåret som Årets It-komet af internetmagasinet Computerworld, blev i forbindelse med it-forums årskonference den 29. september i Centralværkstedet i Aarhus kåret som modtager af Årets IT-PRIS.

Sidste år leverede software-konsulenthuset Mjølner Informatics fra Aarhus et overskud på 15,9 mio. kr., hvilket er det største nogensinde og hele 31 % større end året før.

Det er et imponerende resultat, som bygger på mange års erfaring. Siden stiftelsen i 1988 har Mjølner Informatics, der designer og udvikler softwareløsninger til primært industrivirksomheder, skabt mange højtspecialiserede arbejdspladser og kontinuerligt være en aktiv spiller i hele it-branchen samt i uddannelses- og forskningsdebatter.

Desuden er Mjølner Informatics flere år i træk blevet kåret til en af Danmarks bedste it-arbejdspladser.

Det er på den baggrund, at Mjølner Informatics kan bryste sig af at være modtager af Årets IT-PRIS 2016, da it-forum afholdt sin årskonference i Centralværkstedet i Aarhus den 29. september.

Yderligere tre virksomheder er nomineret til IT-PRISEN – nemlig det visuelle kommunikationsbureau Cadpeople, som bl.a. har opbygget en nyskabende træningssimulator, som er den første i vindmøllebranchen, uddannelses- og forskningssamarbejdet It-vest under Aarhus Universitet, der spiller en stor rolle for det kompetenceløft, som er essentielt for at skabe digital udvikling og innovation i erhvervslivet og endelig QIAGEN Aarhus, der har etableret sig som en global leder indenfor bioinformatik.

Det er med andre ord ikke hvem som helst, der er Mjølner Informatics mednominerede. Direktør for it-forum, Bo Sejer Frandsen forklarer, hvorfor det i sidste ende alligevel er Mjølner, der løber af med prisen:

- ”Mjølner Informatics er en lysende stjerne på den danske it-himmel. Virksomheden arbejder fokuseret med at skabe værdi både for kunder og medarbejdere og har opnået imponerende resultater. Virksomheden søsatte i 2013 en ny strategi, som i den grad har båret frugt og blandt andet har betydet, at virksomheden i år har delt i alt 1, 4 mio. kr. ud i overskudsdeling til sine medarbejdere”.

Del denne nyhed

CEO for Mjølner Informatics, Brian Gottorp Jeppesen, modtog torsdag aften den 29. september prisen i Centralværkstedet i Aarhus. Foto: Greg McQueen/Just Weddings

 

Du skal være logget ind for at deltage i debatten Klik her for at logge ind
 
E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK