Se it-vests aktuelle fagpakker på masteruddanelsen i it

26-10-2016

Få overblikket over it-vests 10 nye fagpakker, som udbydes på masteruddannelsen i it i januar og februar 2017.

Vil du styrke din tekniske og organisatoriske viden om it-sikkerhed? Skærpe din forretnings konkurrenceevne med værdifuld indsigt i Supply Chain-området? Blive dygtigere til at lede it-udviklingsprojekter på tværs af geografiske og kulturelle skel? Eller måske du har brug for at opgradere din viden om indlejrede systemer, Business Intelligence, interaktionsdesign eller koblingen mellem arbejdsgange og it?

Alle disse områder – og flere til – kan du og din virksomhed hente viden om gennem de aktuelle fagpakker, som masteruddannelsen i it udbyder fra januar/februar 2017. I alt 10 nye fag starter efter nytår. Du kan blandt andet søge om optagelse på:

• It-sikkerhed i organisationer
• Business Process Management and Innovation
• Globale projekter – håndtering af distribueret samarbejde og it
• Interaktionsdesign og usability-evaluering
• Teknologidrevet Supply Chain Innovation

Download flyers for de 10 aktuelle fagpakker her. Ansøgningsfristen er 1. december 2016.

Om masteruddannelsen i it:
Uddannelsen udbydes af It-vest samarbejdet mellem Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet og henvender sig til it-professionelle, der arbejder med it-udvikling, -implementering, -ledelse og -undervisning. Deltagerne vælger individuelt det eller de fag, de har behov og interesse for. Man kan tage bare ét fag, eller man kan sammensætte fag til en hel masteruddannelse og opnå titlen som Master i it. Der er nye fag hvert halve år.

Undervisningen foregår på deltid med et antal seminarer igennem de 5-9 måneder, et fag varer, og derimellem arbejder deltagerne selv med læsning og opgaveløsning. Opgaverne vil typisk kunne handle om emner, der er relevante for arbejdspladsen, så virksomhederne hurtigt kan få gavn af medarbejdernes nye kompetencer.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK