Kom med til Mobile World Congress 2017 i Barcelona

01-12-2016

Væksthus Midtjylland og Enterprise Europe Network inviterer dig med til verdens største messe inden for den mobile verden. Mobile World Congress 2017 afholdes i Barcelona fra den 27. februar til den 2. marts.

Mobile World Congress har hvert år over 100.000 besøgende, hvilket gør det til verdens største messe om produkter, teknologier og løsninger inden for mobilteknologi.

Messen gør dig klogere på udviklingen inden for den mobile verden samtidig med, at den giver dig mulighed for at netværke både med kolleger fra Danmark og med nye, potentielle samarbejdspartnere fra hele Europa.

Mobile World Congress byder også på en decideret matchmaking-session, hvor du kan arrangere møder med andre virksomheder og etablere internationale samarbejder. Messen er således et "must" for alle, der arbejder med den mobile verden og ønsker at fremme sin virksomheds udvikling.

Pris:
Deltagelse i matchmaking og adgang til messen koster samlet EUR 310,-.
Normalprisen for den almindelige adgangsbillet til messen (Exhibitor visitor Pass) er EUR 799,-. Du sparer altså EUR 489,-, hvis du deltager i matchmaking. Prisen inkluderer IKKE rejse og ophold og giver kun én adgangsbillet pr. virksomhed. For at opnå den reducerede entrépris på dette års Mobile World Congress er eneste krav, at du deltager i den internationale matchmaking og har min. to planlagte og godkendte møder.

Enterprise Europe Network og Væksthus Midtjylland hjælper dig både med at arrangere matchmaking-møder og med det praktiske. Kontakt Kurt Kristensen, kkr@vhmidtjylland.dk, for yderligere information.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK