It-forum søger dygtig projektassistent/studentermedhjælper med interesse for netværk og digitalisering

28-12-2016

it-forum er en netværksforening med mere end 470 medlemsvirksomheder i Midt- og Sydjylland. Foreningen har lokalafdelinger i Aarhus, Viborg, Silkeborg, Randers, Midt- og Vestjylland, Horsens-Hedensted, Trekantområdet og Sønderjylland, som alle serviceres af it-forums sekretariat i INCUBA Katrinebjerg.

Branchemæssigt spænder medlemskredsen bredt og tæller både små og store virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder. Fælles for vores medlemmer er, at de har en faglig interesse for it.

Vi søger nu en dygtig projektassistent, der kan hjælpe os særligt med afholdelsen af vores mange faglige arrangementer og med andet forefaldende arbejde.

It-forum afholder årligt mere end 60 arrangementer. Derfor har vi brug for en imødekommende medarbejder, der kan hjælpe til med den praktiske udførelse af arrangementerne. Derfor er det væsentligt, at du kan stå til rådighed i hverdagenes dagstimer. Det er desuden en fordel, hvis du bor i Aarhus, da nogle arrangementer afholdes tidligt om morgenen.

Ud over selve udførelsen af arrangementerne, vil du også komme til at arbejde med forberedelsen og promoveringen op til arrangementerne. Derfor er det en fordel, hvis du har let ved at sætte dig ind i it-systemer, da vi bl.a. bruger MailChimp, SurveyMonkey, Rushfiles og Ajour CMS.

Opgaverne er følgende:

  • Bistå ved netværksmøder (modtagelse af gæster, arrangere forplejning, oprydning)
  • Promovere arrangementer på diverse eventportaler
  • Forberede materialer til arrangementer (navneskilte, flyers, PowerPoint)
  • Oprette arrangementer m.m. på www.itforum.dk
  • Oprette feedback-spørgeskemaer i SurveyMonkey
  • Diverse øvrige, forefaldende opgaver

Send gerne en kortfattet ansøgning med dit CV til randiv@itforum.dk og annemette@itforum.dk senest mandag den 16. januar 2017. Ansættelse hurtigst muligt.

Kontakt evt. vores nuværende projektassistenter, Jeppe Ank Jørgensen (jeppe@itforum.dk), Maja Møller Hansen (mmh990@hotmail.com) eller Rasmus Due Hammershøy (rasmus@itforum.dk), hvis du har spørgsmål til jobbet.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK