Gratis inspirationsmøde om grøn omstilling og Open Data den 31. januar

07-01-2017

Innovationsnetværkene Service Platform og Smart Energy samt Open Data Vejle og Odense Open Data præsenterer bæredygtige løsninger i krydsfeltet mellem grøn omstilling og Open Data

Inspriationsmødet afholdes den 31. januar kl. 9-14 i Green Tech Center, Advice House, Lysholt Allé 6, 7100 Vejle.

Klimaet forandrer sig, og efterspørgslen på energieffektive og ressourcebesparende løsninger vokser. Samtidig finder danske virksomheder og offentlige institutioner i stigende grad sammen om at udnytte åbne data til udvikling af nye offentlige services og innovative forretnings- og servicemodeller.

På denne dag kan du få inspiration til nye forretnings- og servicemodeller i krydsfeltet mellem open data og bæredygtighed. Vi kommer med indspark til, hvordan virksomheder og offentlige myndigheder i fællesskab kan udnytte store datamængder til bæredygtig omstilling og bedre udnyttelse af ressourcerne.

Dagen giver virksomheder og kommunale dataudbydere mulighed for at mødes, blive inspireret, dele viden og diskutere ideer og ønsker til fremtidens samarbejde om innovation og værdiskabelse med open data.
Inspirations-arrangementet er arrangeret af innovationsnetværkene Service Platform og Smart Energy samt Open Data Vejle og Odense Open Data.

Se programmet for dagen og tilmeld dig her.

For mere information kontakt:

Anne Dyrberg, Open Data Vejle, mail: andyr@vejle.dk, telefon: 76 81 17 24
Eva Maria Knudsen, Open Data Odense, mail: emkn@odense.dk, telefon: 21 49 72 25
Jacob Rolf Jensen, Service Platform /Inno-SE, mail: jacob.r.jensen@alexandra.dk, telefon: 23 38 20 53

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK