Værdien af god intern videndeling - To gratis seminarer ved Colibo

03-05-2017

Kom og hør førende forskere præsentere nye perspektiver på intern videndeling, godt krydret med Colibo-kunders personlige historier.

Vores medlemsvirksomhed Colibo afholder to gratis seminarer i maj om vigtigheden af velfungerende intern videndeling:

Odense den 10. maj 2017 (Oplæg v/Vibeke Thøis Madsen)

Aarhus den 30. maj 2017 (Oplæg v/Christian Waldstrøm)

Det kan være kritisk for en virksomhed hvis viden ikke deles i organisationen. Det kan gøre virksomheden sårbar over for organisatoriske ændringer og medarbejdere, der skifter job. Vigtigst af alt sætter dårlig videndeling en stopper for det effektive samarbejde og samspillet mellem de mange kompetencer og ideer, som virksomheden rummer.

Med udgangspunkt i det sociale intranet, skal du høre oplæg fra virksomheder, som aktivt arbejder med at optimere deres interne vidensdeling. Du får også oplæg fra eksperter på området, som vil dele ud af deres viden og give et bud på den konkrete værdi af den gode interne kommunikation - nu og i fremtiden.

Arrangementet er for dig som tror på, at der findes en bedre metode til videndeling, end det din virksomhed bruger i dag. Og til dig som tør gå forrest med nye intiativer, som kan hjælpe dig og dine kollegaer til mere effektivitet og større arbejdsglæde.

Dit udbytte:

- Valg og opstart af nyt intranet.
- Råd til processen og arbejdet med interne behov
- Konkrete værktøjer og best practice fra andre praktikere.
- Guides til hvordan et socialt intranet spiller en central rolle for samarbejdet, kommunikationen og kulturen i virksomheden.
- Nyeste trends fra førende forskere.

Ved seminaret i Odense den 10. maj er oplægsholderen Vibeke Thøis Madsen, mens det i Aarhus den 30. maj er Christian Waldstrøm.

Læs mere om oplægsholderne og tilmeld dig her.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK