Grønlandsk Erhvervsmesse i Aarhus den 6.-7. september

11-05-2017

Grønlandsk Erhvervsmesse er et forum, hvor iværksættere og etablerede virksomheder samles omkring forretningsudvikling. Kom og skab nye kontakter og få inspiration på messen og på de workshops, der arrangeres sideløbende med messen.

Messen afholdes af Nukiga og er den første af sin slags. Den afholdes gang d. 6.-7. september 2017 i Centralværkstedet i Aarhus.

Her er det muligt for grønlandske iværksættere og etablerede virksomheder at skabe relevant netværk til potentielle samarbejdspartnere, advisory board muligheder, eksport netværk, møde nye kunder og i øvrigt mødes om en fokuseret dialog om forretningsudvikling relateret til Grønland.

Messen er for alle virksomheder, institutioner mm., der har en interesse i at dyrke forretning relateret til Grønland.

Aarhus' brogmester, Jacob Bundsgaard, står for den officielle åbning af messen.

Sideløbende med messen vil der blive afholdt en konference med workshops og paneldebatter om nye forretningsmuligheder, vækstmuligheder, forretningsmodeller og værktøjer.

Se programmet for messen her.

Det er også muligt at få en stand på messen. Læs mere om det, og se priserne her.

Tilmelding sker via Anders Günzel-Jensen, anders@nukiga.dk, +45 21601151.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK