Deltag i Cybersecurity Challenge og vind 50.000,-

14-11-2017

Cybersecurity Challenge er en konkurrence arrangeret af Erhvervsstyrelsen, hvor du ved hjælp af adfærds- og interaktionsdesign kan komme med forslag til, hvordan mindre og mellemstore virksomheder kan ændre uhensigtsmæssig digital adfærd blandt deres medarbejdere.

Digital tillid er en forudsætning for digital vækst, men flere og flere virksomheder bliver udsat for hackerangreb og anden IT-kriminalitet. Især de små og mellemstore virksomheder har ofte for lidt fokus på, hvor meget deres medarbejderes adfærd betyder for IT-sikkerheden.

Erhvervsstyrelsen sætter med Cybersecurity Challenge fokus på adfærdsændring som et vigtigt element i at øge IT-sikkerheden i danske virksomheder. I rapporten ”Danskernes Informationssikkerhed” kan du læse mere om de konkrete adfærdsmønstre, der er forbundet med høj risiko, og de bagvedliggende psykologiske mekanismer.

Dit løsningsforslag ved Cybersecurity Challenge skal tage udgangspunkt i de adfærdsmønstre, som beskrives i rapporten ”Danskernes Informationssikkerhed”.

De to bedste forslag modtager en kontant pengepræmie på 25.000 DKK plus 25.000 DKK til videreudvikling og test af deres løsningsforslag, samt eksponering i forskellige kommunikationskanaler.

Se www.challenges.dk for mere information

Hvorfor skal jeg deltage?

Du har interesse for eller arbejder med adfærds- og interaktionsdesign, og ser muligheder for at udvikle konkrete løsninger, der kan medvirke til at øge IT-sikkerheden i små- og mellemstore virksomheder. Du vil gerne vinde 25.000 DKK i præmie, og derudover modtage 25.000 DKK til at videreudvikle og teste din løsning.

Hvordan kan jeg deltage?

Du deltager ved at uploade dit løsningsforslag til www.challenges.dk. Konkurrencen løber i perioden fra d. 6. november til d. 5. december 2017. Du kan allerede nu oprette en profil på siden www.challenges.dk for at blive holdt opdateret om challengen og vigtige deadlines.


Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK