Bliv klar til de nye persondataregler - temamøde ved ATV i Aarhus 21/11

14-11-2017

ATV’s Digitale Vismænd afholder temamøde i Aarhus tirsdag den 21. november 2017 om persondataforordningen. På mødet kan man få konkret information og vejledning i, hvordan man kommer i gang, og hvordan vi bedst muligt styrker virksomheder og organisationer i at komme i mål. Som medlem af it-forum deltager du til medlemspris.

Der er nye regler om persondatabehandling og -beskyttelse på vej. EU’s persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018, så det er på høje tid at komme i gang med de nødvendige compliance-tiltag. For mange virksomheder og organisationer er der rigtig meget at tage hånd om for at opnå et fornuftigt compliance-niveau inden for de kommende otte måneder.

temamødet præsenteres en undersøgelse fra Alexandra Instituttet af danske virksomheders konkrete udfordringer i forbindelse med implementering af persondataforordningen. Oplægget kan afdække, hvor der skal sættes ind for at hjælpe virksomheder og organisationer.

Temamødet vil vise, hvordan forordningen kan bruges til at styrke alle organisationer ved at få styr på behandlingen af alle typer data samt til at få opgraderet både it-sikkerheden, organisationens procedurer og processer. Der findes ikke noget ”quick-fix”, men med en struktureret, pragmatisk og risikobaseret tilgang kan en fornuftigt tilrettelagt compliance-proces bidrage til ikke kun at komme i mål, men også til at skabe synergier, understøtte vækst og på længere sigt måske også give besparelser.

Temamødet finder sted tirsdag den 21. november fra kl. 10:00 - 15:30 ved AIAS Aarhus Institute of Advanced Studies, Building 1631, lokale 101, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C.

Du kan læse mere på ATV's hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig temamødet.

OBS! Som medlem af it-forum kan du tilmelde dig til rabatprisen på 450 kr. Vælg boksen "Medlemmer af InfinIT, Inno-Pro, FinansIT" ved tilmelding.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK