International prestige-konference om IoT kommer til Aarhus i 2019

11-12-2017

I sommeren 2019 kommer den verdensførende konference inden for IoT (Internet of Things) og innovativ teknologi til Århus.

IoT Week 2019 er det hidtil stærkeste Aarhus-eksempel på en konference, der vindes på baggrund af det faglige miljø, og fordi stærke virksomheder på feltet har ydet solid opbakning.

- De internationale beslutningstageres argument for at sende værtskabet i armene på Aarhus var, at byen satte helt nye standarder med et meget stærkt budmateriale. Det vidner om, at konferencen er vundet på baggrund af en regional holdindsats, hvor en aktør som VisitAarhus, der har koordineret og faciliteret budmaterialet, ikke kunne have være undværet, siger direktør i it-forum, Bo Sejer Frandsen.

Budmaterialet slår blandt andet på Aarhus' førerposition inden for digitalisering og digital økonomi, ligesom den fremhæver regionens suveræne samarbejde og opbakningen fra virksomheder som Grundfos, Vestas, Systematic og Kamstrup.

IoT Week 2019 ventes at trække 1.500 gæster til Aarhus og er samtidig værdifuld, fordi den sætter den jyske hovedstad i øverste liga inden for IoT-og Smart City-området.

- Aarhus slår sig mere og mere fast som topdestination i det internationale konferencelandskab, og IoT Week 2019 er en unik mulighed for at markere Aarhus og Region Midtjylland som førende inden for IoT-og Smart City-feltet. En konference som IoT Week vinder ikke sig selv. Vi har haft et fantastisk samarbejde med it-forum, og opbakningen fra Aarhus Universitet og stærke regionale virksomheder er afgørende for at vinde prestigefulde konferencer af denne kaliber, siger kongreschef hos VisitAarhus, Allan Tambo Christiansen.

IoT-Week er organiseret under det internationale IoT Forum for at fremme international dialog og samarbejde omkring IoT-innovation. Konferencen er en platform for diskussion og udvikling af tekniske, samfundsmæssige og markedsrelaterede udfordringer inden for Internet of Things.

FAKTA: HVAD ER IOT FORUM?

IoT Forum (Internet of Things International Forum) arbejder for at udvikle et Internet-of-Things-økosystem, der bidrager til at fjerne teknologibarrierer og løse erhvervsrelaterede og samfundsmæssige udfordringer, så der kan etableres et globalt marked for Internet-of-Things-løsninger.

Den danske afdeling af IoT Forum består af it-forum, AU, Maskinmesterskolen, Alexandra Instituttet og Teknologisk Institut.

IoT Week2019 rammer Århus fra den 11. juni til den 14. juni 2019.

Læs mere om IoT Week her
.

For yderligere info om, hvordan du kan blive en del af IoT Week 2019 som sponsor, partner eller deltage med en stand el. lign. kontakt venligst projektansvarlig Karsten Dehler på kd@itforum.dk eller på tlf. 2280 7755.

Del denne nyhed


 

Du skal være logget ind for at deltage i debatten Klik her for at logge ind
 
E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK