Find samarbejdspartnere på Mobile World Congress i Barcelona fra 26. februar - 1. marts

16-01-2018

Tag til Barcelona, find samarbejdspartnere, og bliv klog på den nyeste udvikling i branchen og de seneste teknologier inden for det eksplosivt voksende apps community samt få styr på, hvordan du kan bruge mobile løsninger i din virksomhed.

Væksthus Midtjylland er en del af EU-kommissionens netværk kaldet Enterprise Europe Network (EEN). I samarbejde med EEN-kontorer i andre lande arbejder vi på at skabe forretnings-partnerskaber mellem europæiske virksomheder. Derfor inviterer Enterprise Europe Network for 6. år i træk til at finde samarbejdspartnere på Mobile World Congress i Barcelona fra d. 26. februar – 1. marts 2018.

Med over 100.000 besøgende er MWC verdens største messe for produkter, løsninger og teknologier inden for den mobile verden. I sammenhæng med MWC er der også international brokerage/matchmaking, hvor du kan møde potentielle samarbejdspartnere fra hele verden.

Med mindst 2 planlagte og accepterede møder, så koster deltagelse i matchmaking samt adgang til messen samlet EUR 256,20,-.

Tilmeldingsfristen er den 12. februar 2018 – og Enterprise Europe Network hjælper med både matchmaking og det praktiske, for yderligere information kontakt venligst Kurt Kristensen, Åbogade 15, 8200 Århus N, kkr@vhmidtjylland.dk.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK