Første IoT Week-partnere på plads: Danske Bank, design-people og Systematic er first movers

04-06-2018

Når Danmark og nærmere bestemt Aarhus for første gang nogensinde kan slå dørene op til Musikhusets smukke sale og byde velkommen til IoT Week 2019 den 17.-21. juni næste år, er det med virksomheder som Danske Bank, design-people og Systematic som partnere.

It-forums kommercielle direktør, Karsten Dehler løber hurtigt disse dage.

Han er nemlig sammen med VisitAarhus og en række virksomheder på inspirationstur og charmeoffensiv i Bilbao, hvor dette års udgave af IoT Week løber af stablen.

Og det er med alle antennerne ude, at Karsten besøger 2018-udgaven af IoT Week.

Næste år står han sammen med resten af teamet i it-forum og en række nære samarbejdspartnere og danske virksomheder i spidsen for IoT Week 2019, som skal afholdes i Aarhus.

Med værtsskabet for den ugelange konference følger ene og alene æren af at have vundet så stor en begivenhed til Danmark. Økonomisk er begivenheden helt og holdent afhængig af støtte og opbakning fra virksomheder og organisationer.

Heldigvis er vi i Danmark og ikke mindst i Aarhus-området langt fremme på IoT-området, og flere virksomheder satser på IoT-teknologier som et forretningskritisk indsatsområde.

Det gælder for eksempel virksomheder som Danske Bank, design-people og Systematic, der er de første virksomheder, der har meldt sig under fanerne som partnere i IoT Week 2019 i Aarhus.

- "Det glæder mig rigtig meget at kunne byde Danske Bank, design-people og Systematic velkommen som partnere i IoT Week. Det er yderst kompetente danske virksomheder på hver deres felter, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med disse og mange flere spændende virksomheder", fortæller it-forums kommercielle direktør, Karsten Dehler.

Han glæder sig til turen til Bilbao næste uge. Hvis du også skal til IoT Week i Bilbao, så kig forbi den danske stand og få en snak med Karsten og resten af teamet på stand i10 og i11.

Hvis ikke, og hvis du alligevel gerne vil høre mere om dine muligheder for at blive en del af IoT Week som partner eller udstiller, så kontakt Karsten Dehler på kd@itforum.dk, eller ring på tlf.: 2280 7755.

Fakta om IoT Week:

IoT-Week er organiseret under det internationale IoT Forum for at fremme international dialog og samarbejde omkring IoT-innovation. Konferencen er en platform for diskussion og udvikling af tekniske, samfundsmæssige og markedsrelaterede udfordringer inden for Internet of Things.

IoT Week ventes at tiltrække op mod 1500 gæster fra flere end 50 nationer til begivenheden, der vil sætte Danmark i den øverste liga inden for IoT- og Smart City-området.

Del denne nyhed


 

Du skal være logget ind for at deltage i debatten Klik her for at logge ind
 
E-mail
Kodeord



Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK