Studietur til Austin, Texas

05-09-2018

Kom på studietur til verdens bedste tech-by i 2017, Austin, Texas, fra d. 16.-20. oktober. Temaet for turen er Industri 4.0.

Studieturen fokuserer på, hvordan teknologier kan understøtte forretningsudvikling og værdiskabelse. Nøgleordene er automatisering, big data, maskinlæring, kunstig intelligens, robotter og virtual reality. Der er særligt fokus på, hvordan den nyeste teknologi allerede nu bliver brugt af amerikanske virksomheder til at skabe forretningsudvikling og værdiskabelse.

Eksklusiv tur:
Studieturen går til Austin, Texas, der er verdens førende tech-by 2017. Her skal man besøge seks teknologisk førende virksomheder. Studieturen er en eksklusiv tur for en lille gruppe erhvervsfolk, hvorfor der kun er 20 pladser på turen.

Dine faglige guider:
Studieturen ledes af professor og direktør Claus Nygaard fra cph:learning samt eMBA i Teknologiledelse Olav Langdahl fra Dansk Ingeniørservice (DIS).

Opfølgning hjemme i Danmark:
Efter studieturen vil der blive arrangeret tre udviklingsmøder i hhv. København og Aarhus, hvor deltagerne samles igen og deler ud af deres erfaringer, de har erhvervet efter studieturen. Disse møder er inkluderet i prisen for studieturen og hver får lov til at invitere en person med.

Se Formel 1:
Du har yderligere mulighed for at forlænge din studietur weekenden over og tage med på Circuit of the Americas til årets Formel 1 USGP.

Praktiske detaljer:
Studieturen foregår fra tirsdag d. 16 oktober til lørdag d. 20 oktober eller tirsdag d. 23. oktober (for Formel 1-deltagerne) med udrejse fra og ankomst til Kastrup.

Prisen for turen inkluderer:
- Flyrejse tur/retur samt transport til/fra lufthavnen til hotellet i Austin
- Hotelophold med morgenmad alle dage
- Studietur til ”Industri 4.0”-virksomheder i Austin inkl. Frokost
- Guide på studietur

Prisen for Formel 1-pakken inkluderer yderligere:
- Formel 1 løb og Formel 1 USGP inkl. koncerter med Bruno Mars og Britney Spears
- Transfer til/fra hotellet til Circuit of the Americas.
- Guide på Formel 1 tur.

Se det fulde program og tilmeld dig her.

Del denne nyhed


 

Du skal være logget ind for at deltage i debatten Klik her for at logge ind
 
E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK