Spørgeskema i forbindelse med projektet Smart Home

07-11-2018

Formålet med undersøgelsen er at undersøge den digitale modenhed blandt virksomheder, der udvikler, producerer, installerer eller servicerer produkter og/eller tilbyder services, der relaterer sig til hjemmet og boligen.

Målgruppen er altså virksomheder, der arbejder med alt fra vinduer, termostater, låse, møbler og andet løst interiør til mere integrerede løsninger inden for indeklima, badeværelse, komfort eller sikkerhed i hjemmet. Desuden er vi interesseret i virksomheder, der bygger smarte hjem eller løsninger til dem.

I undersøgelsen vil du blive stillet spørgsmål om din virksomheds digitale udvikling. Det tager ca. 6-8 minutter at besvare spørgeskemaet, og din besvarelse vil selvfølgelig forblive anonym.

Ved at deltage får din virksomhed:
- Særlig viden om jeres branche, da data fra surveyen vil danne grundlag for en app, hvori I senere vil kunne benchmarke jer med andre. Du vil som deltager være blandt de første til at blive tilbudt adgang til denne app.
- Mulighed for at deltage i lodtrækningen om to pladser på innovationsforløbet, Living Labs, som afvikles af Institut for Virksomhedsledelse ved Aarhus Universitet, til en værdi af kr. 10.000 (læs mere her).

Spørgeskemaundersøgelsen gennemføres for Institut for Virksomhedsledelse ved Aarhus Universitet i forbindelse med projektet Smart Home, der har til formål at hjælpe virksomheder, der arbejder med produkter og services til hjemmet, med at blive mere digitale – og dermed parat til at tage del i væksten i Smart Home-branchen. Undersøgelsen gennemføres af rådgivningsvirksomheden Seismonaut.

DELTAG I UNDERSØGELSEN HER


Del denne nyhed


 

Du skal være logget ind for at deltage i debatten Klik her for at logge ind
 
E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK