Rabat på Computerworld-arrangementer

19-11-2018

Vi har nu mulighed for at tilbyde dig som medlem af it-forum rabat på udvalgte Computerworld-arrangementer. Se hvilke og rabatkoden nedenfor.

13/12: Styrk forretningen med Customer Experience (København)
At skabe en stærk kundeoplevelse er et af de vigtigste våben i kampen for at vinde og fastholde kunder samt at skabe vækst og værdi i organisationen.

Kundeoplevelsen skaber en effektiv ramme for at arbejde med strategi, brand og innovation som en helhed og giver mulighed for at opstille klare forretningsmål som fx øget salg, øget konvertering og effektive processer.

Virksomheder, der arbejder strategisk med kundeoplevelsen som den samlende ramme om virksomhedens drift, opnår bedre resultater og skaber større værdi for medarbejderne, kunderne og aktionærerne.

Kom og bliv inspireret til, hvordan du opnår succes i dit arbejde med kundeoplevelsen.

Læs mere om konferencen her og se det fulde program.

Når du tilmelder dig, skal du bruge rabatkoden: MEDLEMSRABAT
Således vil du have mulighed for at komme med til konferencen for kun kr. 495,-
(normalpris kr. 995,-)


18/12: Digitaliseringsledelse 2.0 (Hørsholm)

Tidligere kunne teknologien i sig selv levere den afgørende konkurrencefordel. Men den øgede konkurrence, hastigheden og kompleksiteten stiller nu store krav til teknologiadoptionen i virksomheder.

Svaret på de udfordringer er mere: mere omstillingsparathed, mere styr på forretningen, mere innovation, mere kundefokus – og ikke mindst den store enabler: mere teknologi.

Men i takt med teknologiernes hastige udvikling ændres vores mulighed og organisationsformer sig drastisk. Men hvordan leder du den hastige forandring? Hvad er de strategiske holdepunkter? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

Læs mere om seminaret her og se det fulde program

Når du tilmelder dig, skal du bruge rabatkoden: DILE50
Således vil du have mulighed for at komme med til konferencen for kun kr. 995,-
(normalpris kr. 1.995,-)

Del denne nyhed


 

Du skal være logget ind for at deltage i debatten Klik her for at logge ind
 
E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK