Vi søger it-ideer, påfund eller produkter til lightnings talks i forbindelse med it-forums generalforsamling

22-01-2019

Når it-forum holder generalforsamling den 27. marts i Aarhus, slutter vi dagen af med inspiration fra it-branchens banebrydende it-påfund og projekter, netværk over tapas og uddeling af it-prisen 2019. Har din virksomhed et unikt og nyskabende initiativ eller produkt, I gerne vil præsentere for et bredt publikum? Eller kender du nogen, som fortjener at være med?

I forlængelse af it-forums generalforsamling den 27. marts, præsenterer it-forum 4 lightning talks fra nøje udvalgte virksomheder, der hver har præcis 10 minutter til at præsentere deres initiativ, projekt, opfindelse eller nyskabende it-løsning.

Har din virksomhed et unikt og nyskabende initiativ eller produkt? Og er du interesseret i at komme på podiet og pitche din ide på 10 minutter?

Forslag sendes til annemette@itforum.dk inden den 20. februar 2019 kl. 10.00.

Formålet er at give deltagerne et hurtigt, dynamisk overblik over de mest spændende og bemærkelsesværdige projekter og initiativer i det midt- og sydjyske lige nu.

Hvis du ønsker at deltage i arrangementet som publikum, kan du tilmelde dig HER.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK