Ex-formand får pris for at have sat it på dagsordenen gennem 18 år

28-03-2019

Chefkonsulent i Styrelsen for It og Læring (STIL), Martin Hovbakke Sørensen, modtog onsdag den 27. marts klyngeorganisationen it-forums pris for i en lang årrække at have ydet en stor, frivillig indsats i it-forums bestyrelse.

Siden Martin Hovbakke Sørensen i 2001 blev valgt ind i it-forums bestyrelse, har han været et stort aktiv for foreningen, der arbejder med at udbrede kendskabet til og brugen af it i alle typer virksomheder.

Martin Hovbakke har i langt de fleste år af sin bestyrelsestid været næstformand, og var også foreningens formand i 4½ år. Foreningen er i perioden vokset fra knap 100 medlemsvirksomheder til over 450 i dag.

- Som chefkonsulent i STIL og politisk aktiv har Martin påvirket udviklingen og udbredelsen af it, særligt inden for uddannelsessektoren i Danmark, fortæller it-forums nuværende formand og direktør i Special Minds, Brian Busk.

Særligt kendetegnende for Martins indsats har været de mange arrangementer, han har været involveret i, og som alle har haft det formål at udbrede kendskabet til og anvendelsen af it i danske virksomheder.

Martin har været god til at skabe forbindelse til det politiske system, som har gjort, at it-forum også er i ledende politikeres bevidsthed - og bliver lyttet til.

Martin har i sin tid i it-forums bestyrelse desuden været værdsat for sin visionære tilgang til arbejdet:

- Martin bør hyldes for at "male med den brede pensel" frem for enkelte fodaftryk. Det er netop kendetegnet for Martins indsats, at han har støbt mange kugler og skabt grundlaget for yderligere udvikling gennem årene, slutter Brian Busk.

Del denne nyhed


 

Du skal være logget ind for at deltage i debatten Klik her for at logge ind
 
E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK